36-årige Sameh El-soussi ejer samen med kæresten Sofie virksomheden Din Vitamin Bar ApS. Mød ham her

AALBORG: Sameh El-soussi og kæresten Sofie driver via virsomheden Din Vitamin Bar ApS Din Pita Bar, Din Vitamin Bar og det nyeste skud på stammen: Din Pandekage og Isbar. Altsammen på Kastetvej. Sameh El-soussi er født i Irak, men er af palæstinensisk oprindelse. Hans familie om til Danmark i 1986, og han er opvokset i Skalborg. Sameh El-soussi bor i dag i Hasseris Enge sammen med Sofie og deres toårige søn William

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Når jeg tænker på Aalborg, føler jeg mig hjemme. Det er her, jeg er opvokset, og det er her, mine drømme er blevet til virkelighed.

Jeg er især helt forelsket i Aalborgs vestby. Det er her, vores eventyr startede, og det er her, jeg tilbringer de fleste af mine vågne timer. ”Alle kender alle”, og her møder jeg altid smil på min vej. I sommermånederne summer Vestbyen af liv og glade dage, og det er en sand fornøjelse at møde ind på job hver dag!

Hvilke personer i Aalborg betyder noget særligt for dig?

Her er jeg selvfølgelig nødt til at nævne min søn, min kæreste og min familie. Uden støtte fra dem ville jeg ikke stå, hvor jeg gør i dag. Deres tro på mig har gjort, at jeg i dag står i spidsen for at drive tre butikker med hvert deres unikke koncept.

Jeg har mødt mange mennesker på vejen til, hvor jeg står i dag, og de har alle en speciel plads i mit hjerte. Lige fra dem, som gav mig modstand, til dem, som gjorde at arbejdsdagen føltes som en fest. Dem som ikke troede på mig som ung har presset mig til altid at yde mit absolut bedste.

Susanne Justsen
Sameh El-soussi har sammen med kæresten netop åbnet Din Pandekage og Isbar på Kastetvej. Foto: Martin Damgård

Hvorfor har I åbnet en pandekage- og isbar?

Jeg savnede et sted, hvor man kunne købe noget lækkert is eller en god pandekage, som både kan nydes på farten eller i butikken. Hvis man kender mig godt, så ved man, at jeg altid har haft en ustyrligt sød tand. Så da det rette lokale bød sig, måtte vi slå til.

Konceptet har taget lang tid at udvikle, da vi ikke vil gå på kompromis med hverken vores kvalitet eller vores service. Og hvem elsker ikke en god lækker is og pandekager?

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Jeg har en kæmpe kærlighed til Aalborgs vestby, men også Skalborg, hvor jeg er opvokset. Når jeg rigtig skal koble fra og nyde naturen, holder jeg af at gå en tur langs havnefronten eller i det grønne område bag Skovdalen.

Hvad er din egen favorit på dine menukort?

Uha den er svær, jeg kan jo lide det hele. Ej hvis jeg skal vælge, må det i Din Pita Bar være en bowl med blandet fyld af shawarma og kylling, svitset med friske løg og peberfrugt, sweet potatoes, toppet med salat og vores hjemmelavet paprikadressing. I Din Vitamin Bar er favoritten, både min og kundernes, en grillet deluxe sandwich med kylling og kalkunbacon og ekstra avocadocreme. I Din Pandekage og Isbar går jeg altid med en ”Kinder King” toppet med en stor kugle bananasplit is – mums!

Hvordan er det at drive tre spisesteder i Aalborg?

Det er både spændende, udfordrende og til tider hårdt, især denne Covid-19 pandemi har givet store udfordringer. Jeg brænder for butikkerne, og jeg vil ikke være dem foruden. I takt med at virksomheden vokser, får jeg mere og flere at holde styr på. Vi er en virksomhed med mange forskellige nationaliteter, og det kan til tider være krævende.

Sidste år påbegyndte Sofie en uddannelse, og i den forbindelse trak hun sig fra den daglige drift. Derfor har jeg en kæmpe stor støtte og hjælp i hver enkelt ansat. Det er ligeså meget vores ansattes skyld, at vi har succes med det vi laver. Uden dem kunne vi ikke drive butikkerne og opretholde den høje kvalitet og service, som vi er kendte for.

Susanne Justsen
- Jeg har en kæmpe kærlighed til Aalborgs vestby, men også Skalborg, hvor jeg er opvokset, siger Sameh El-soussi. Foto: Martin Damgård
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...