Gourmet og social dining er på menuen - se her hvor og hvornår spisestedet åbner

AALBORG: De er kendt for et højt gastronomisk niveau, hvor den gode restaurantoplevelse er i centrum; brødrene Lasse og Michael Koch, der står bag det populære spisested Det Glade Vanvid i Aarhus og Randers.

Og sætter du pris på god mad, hyggelige rammer og social dining, så kan du godt begynde at glæde dig - her på aalborg:nu kan vi nemlig fortælle, at det Glade Vanvid snart slår dørene op i midtbyen.

- Vi glæder os til at åbne i Aalborg. For os er det en god mulighed at blive en del af den nye Budolfi Plads, det er en lækker location. Og lokalerne giver os mulighed for at indrette restauranten, så den følger vores koncept, siger marketing-manager Camilla Schmidt Lauridsen.

- Aalborg minder på mange måder om Aarhus med samme mentalitet og et godt opland. Derfor synes vi, Det Glade Vanvid passer godt til byen.

Indretningen af lokalerne er så småt gået i gang, og den kommende tid tager spisestedet form.

- Vores forventninger er ydmyge. Men vi håber, at Aalborg har mod på at nyde de gastronomiske oplevelser, vi har tilrettelagt. Råvarerne er af høj kvalitet, og vi tager udgangspunkt i sæsonen, vi skifter menu seks gange årligt, siger Camilla Schmidt Lauridsen.

Hun er ikke i tvivl om, hvad du kan se frem til.

- Det er selvfølgelig smagsoplevelsen, kombinationen af mad og vin - og også hele konceptet med social dining, hvor alle gæster er fælles om den samme menu, som vores kokke har kombineret, siger Camilla Schmidt Lauridsen.

- Man kan dele en fælles oplevelse og bare læne sig tilbage og slappe af, aftenen er tilrettelagt på forhånd.

Lasse og Michael Koch har tilsammen 25 års erfaring, og med køkkenchefen i Aalborg har de fundet en kok, der kender Det Glade Vanvid godt; Valget er nemlig faldet på Casper Van Deurs, der indtil nu har arbejdet i restauranten i Randers.

Det Glade Vanvid i Aalborg får plads til omkring 100 gæster, og planen er at åbne i midten af november. Du finder restauranten på Budolfi Plads 26.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...