Cafe-ejer Martin Klyvø ser frem til en hverdag, der forhåbentlig bliver som den var inden corona

AALBORG: Rent personligt glæder jeg mig først og fremmest til en hverdag, som forhåbentlig bliver som den var inden corona.

Jeg savner mange af de ting, som vi det sidste lille års tid har været forhindret eller begrænset i. At se venner og familie i større sammenhænge - fester, fødselsdage osv. Jeg tror, der er mange, der kunne finde på at holde et brag af en farvel-corona-fest, når vi er på den anden side. Mange har jo udskudt runde fødselsdage, bryllupper og andre store fejringer, så der bliver forhåbenlig rigeligt at fejre i 2021.

Jeg glæder mig også virkelig meget til at komme ud og rejse og opleve verden igen. Min kone og jeg har tre aflyste rejser, som vi glæder os meget til. Rejser eller bare et lille weekend getaway er noget, man kan gå og glæde sig til sammen - og er også med til at bryde hverdagens trummerum og lave nogle minder.

Men altså lige præcis i år er listen usædvanligt lang, ift at glæde sig til ting. Det fortæller også noget om, at man måske har taget nogle ting for givet, og nu har lært at sætte mere pris på det.

Koncerter, en fodboldkamp med et fyldt stadion, give en krammer, spise ude med venner uden at skulle gå hjem kl. 22 - listen er lang.

Rent arbejdsmæssigt har 2020 selvfølgeligt heller ikke været det år, jeg havde drømt om. Med to cafeer, (Cafeministeriet og Cafe KlosterTorvet), så har mit arbejdsliv jo i den grad været præget af restriktioner, omstilling og usikkerhed.

Vi har med stor opbakning fra vores gæster og personale klaret os ok igennem de udfordringer, der har været, men vi glæder os virkelig meget allesammen til at kunne drive forretning uden restriktioner, benspænd og usikkerhed.

Vi vil jo gerne bruge vores krudt på at udvikle vores forretninger og ikke på brandslukning og omstilling hver 3. uge. Min fornemmelse er, at folk generelt også savner at gå mere ud - så 2021 bliver forhåbentligt også et år med godt gang i begge cafeer og en sommer der varer fra 1. maj -1. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...