Begivenheder i byen og friheden til igen at gøre, hvad man vil - det ser eventchef Søren Thorst frem til

AALBORG: I 2021 glæder jeg mig til, at Danmark og Aalborg forhåbentlig gradvist kan vende tilbage til en normal hverdag, hvor vi alle igen kan begynde at foretage os de ting, som vi gjorde før covid-19.

Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig mange, der savner at kunne benytte byens mange kulturelle tilbud, idrætsaktiviteter og heppe på Aalborgs eliteklubber.

Hvis alle forhåbninger omkring den kommende vaccine holder stik, kan vi glæde os til et år, hvor byens aktivitetsniveau forhåbentlig kommer tilbage på det normale niveau, og eksempelvis AKKC, Musikkens Hus og Skråen igen kan bidrage med masser af tilbud til det nordjyske publikum.

Hos Aalborg Events arbejder vi på at gennemføre World Firefighters Games 2021 i slutningen af maj. Vi håber på, at der kommer over 2.000 brandmænd til byen. Det er et arrangement, der kan være medvirkende til igen at skabe liv i byen og øge omsætningen på hotellerne, restauranterne og i detailhandlen.

I juni måned glæder jeg mig til Idrætsmødet og Aalborg Regatta, der bliver to store events på vores flotte havnefront. Der bliver oplevelser for hele familien, store som små, og for borgere i både Aalborg og resten af Nordjylland. Det arbejder og håber vi på.

Mest af alt ser jeg frem til igen at få den frihed tilbage, der betyder, at vi kan foretage os lige nøjagtig det, vi har lyst til – lige nøjagtig hvornår det passer os.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...