Forfatter Julie Midtgaard ser frem til igen at være iværksætter og selvstændig på hverdagsmåden

AALBORG: Mere end noget andet ser jeg frem til den nye normal i 2021.

Jeg håber på færre bekymringer og på at vi – trods alt det forfærdelige, coronaen har bragt – også tager noget positivt med ind i det nye år: At vi giver os selv lov til at trække stikket og vejret. At vi husker, at alting ikke kræver fysiske fremmøder. At vi tænker kreativt og nyt.

Personligt glæder jeg mig til at dyrke mit forfatterskab og alle de litterære arrangementer, der forhåbentligt venter forude.

Min debutroman udkom i slutningen af 2019, kort før coronaen brød ud, og de to efterfølgere udkom her i 2020 midt i et vakuum af nedlukninger og stilhed. Det har været superunderligt. Jeg glæder mig til at møde de mange skønne fantasyfans i virkeligheden, som jeg kun har kunnet snakke med online.

Jeg glæder mig til bogmesser med nørderier og snakke og møder og fejringer og signeringer og forfatterkollegaer. Jeg glæder mig til at være iværksætter og selvstændig på hverdagsmåden, ikke på undtagelsestilstandsmåden.

Jeg glæder mig til igen at kunne bruge Aalborg – byen der inspirerede min fantasyserie til at starte med – og dens skønne kulturinstitutioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...