Runi Lave og Ingi Dam håber bare at det blive lidt bedre

AALBORG: Det er ikke de store vilde drømme der fylder i hovedet på Runi Lave, 24 år, og Ingi Dam, 23 år. Det herrens år 2020, er et år som de fleste ikke ser tilbage på med smil og glæde. Meget måtte vi vinke farvel til, festivaler, rejser og drukture. Nye udtryk er dukket op sammen med nye vaner. Der er ingen tvivl om at efterdønningerne kommer til at præge de kommende år, men forhåbentligt uden restriktioner og begrænset frihed. At corona fylder meget i bevidstheden kan man tydeligt høre på Runi Lave og Ingi Dam. Aalborg:nu har været på gaden for at høre hvad de glæder sig til i 2021.

- Ja, vi håber at det bliver lidt bedre. Det er lidt trist at sidde indenfor og at der ikke sker mere i byen, lyder det beskedne ønske fra Runi Lave og Ingi Dam.

Der er ikke de store planer for det kommende år. Det står til at blive helliget studierne.

- Det er ikke noget specielt i planerne for næste år. Vi skal fortsætte med studierne, hvor vi skal i gang med anden semester lyder det beskedent fra Runi Lave og Ingi Dam.

De har dog et ønske til Aalborg universitet, hvis det skal fortsætte med fjernundervisningen.

-Forhåbentligt bliver universiteterne bedre til, at håndtere hvordan man skal studere hjemmefra. Det var ikke så godt i starten, men så har de forbedret sig lidt hen ad vejen. Så forhåbentligt bliver det endnu bedre, lyder fra Runi Lave og Ingi Dam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...