- Jeg håber vi kan komme på nogle byture igen, lyder fra Rebekka Luna Risom. Privatfoto
Mennesker

Det glæder vi os til i 2021

Rebekka Luna Risom håber på at kunne komme på rejser igen

01. januar 2021 kl. 17:00

AALBORG: Det herrens år 2020, er et år som de fleste ikke ser tilbage på med smil og glæde. Meget måtte vi vinke farvel til festivaler, rejser og drukture. Nye udtryk er dukket op sammen med nye vaner. Der er ingen tvivl om at efterdønningerne kommer til at præge de kommende år, men forhåbentligt uden restriktioner og begrænset frihed. Aalborg:nu har været på gaden for at høre hvad vi glæder os til i 2021.

Vi fangede Rebekka Luna Risom på gaden og her hvor året går på held spurgte vi hende hvad hun glæder sig til 2021.

- Jeg håber, at vi kan komme på nogle byture, det savner jeg. Forhåbentligt kan vi i det nye år tage i byen igen, lyder det hurtige svar fra Rebekka Luna Risom.

Som så mange andre har dagligdagen det seneste år været fyldt med corona.

- Jeg glæder mig også til at folk ikke er så bange mere. Jeg har en del veninder i Aarhus der ikke gider ses. De er bange for at blive smittet, for de har nogle bedsteforældre som de ikke vil smitte. Så det er nok det jeg ser allermest frem til.

Er der ellers noget som du glæder dig til i 2021, eller håber på kommer til at ske?

- Så glæder jeg mig til at kunne rejse igen. Det har jeg godt nok ikke råd til lige nu, men jeg ville gerne have muligheden. Også når jeg får råd til det igen så vil jeg også gerne have muligheden for det.

Anna Holm Baun - Jeg håber på at kunne rejse til Indien. Privatfoto

Vi fandt også Anna Holm Baun, 23 år, på gaden og her spurgte vi hende, hvad hun glæder sig til 2021.

- Jeg ser frem til at jeg forhåbentligt kan komme til at rejse igen. Jeg skulle have været i Indien her i sommer, så jeg håber lidt at jeg kan komme afsted igen næste sommer, lyder det forhåbningsfyldt fra Anna Holm Baun.

Men hvis rejser ikke bliver en del af 2021, kan mindre også gøre det.

- Hvis jeg ikke kan komme ud og rejse, håber jeg at jeg igen kan samles med en masse mennesker. Måske til nogle festivaler eller et eller andet. Det virker godt nok totalt usandsynligt og urealistisk lige nu. Men det er det jeg virkeligt håber på.

Maria Jensen håber på at karnevallet vender tilbage. Privatfoto

Aalborg:nu fangede også Maria Jensen, 21 år på gaden og her spurgte vi hende, hvad hun glæder sig til 2021.

- Forhåbentligt at vi får nogle flere sociale arrangementer end vi har haft her i 2020, hvor alt har været aflyst, lyder det fra Maria Jensen.

Særligt to ting ligger højt på listen og vidner om at et år med corona også har påvirket ønskerne for 2021.

- Jeg håber især at der kommer karneval næste år, den ligger ret højt på listen. Så håber jeg naturligvis at jeg kan komme ud og rejse igen. Den ligger også ret højt.

Er der noget du glæder dig til i forbindelse med din studier?

- Altså vi vil rigtig gerne på vores rustur i det kommende år. Den er jo blevet udsat på ubestemt tid. Jeg ved ikke om det nogensinde bliver til noget, men det er da noget vi stadigvæk har sat penge af til. Så jeg håber virkeligt at vi kan tage af sted, lyder det håbefuldt fra Maria Jensen.

Annonceret indhold

Nyeste