Forretningen slår dørene op, når der snart er grand opening i arkaden

AALBORG: Du får en shoppingoplevelse udover det sædvanlige, når du fra på torsdag kan handle i den helt nye H&M i Kennedy Arkaden.

Selve forretningen har nemlig fået helt nyt udseende, butikken har som den første i Danmark fået et helt nyt layout, der skaber en varm, hjemlig oplevelse, som butikkens medarbejdere glæder sig til at vise frem. Det skriver H&M i en pressemeddelelse.

Butikken er dekoreret med nye gulve, der giver et fint nordisk aftryk til butikken, harmonerende farver og derudover er butikken blevet fyldt med planter for at skabe en god, levende atmosfære.

Der er grand opening i Kennedy Arkaden på torsdag, 10. september. Foto: Niels Skovmand

- Vi har i hele teamet glædet os utrolig meget til at kunne byde vores kunder velkommen i den nye butik. Alle har arbejdet hårdt for at få butikken klar, og vi er meget stolte af det endelige resultat, siger Store Manager Karin Renee Skaarup.

- Butikken har fået et helt særligt layout, som vi håber, at kunderne vil finde inspirerende. Vi kan i hvert fald fornemme, at kunderne har set frem til åbningen, og at de glæder sig til at kunne besøge endnu en H&M-butik i Aalborg.

H&M i Kennedy Arkaden åbner på torsdag 10. september klokken 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...