Der er masser af gode juleaktiviteter i Aalborg

AALBORG: Hvis du er en af dem der tænker, at denne jul sker der ingenting og alt er lukket ned. Så tager du heldigvis fejl. For trods corona og forsamlingsforbud er der en masse gode arrangementer i Aalborg denne jul. Vi har samlet et udpluk fra den kulturelle godtepose.

Er du til pakkeleg? Så byder Aalborg Streetfood på pakkeleg med et twist. Det sker fredag den 11 december klokken 17.00 hvor årets, angiveligt, største pakkeleg finder sted. Du behøver ikke selv medbringe gaverne, det er der sørget for. Det koster 50 kroner og der er naturligvis tænkt på, at afvikle det coronasikkert.

Se mere om pakkelegen lige her.

Er du mere til en omgang jul med Burhan G? Så skal du til Det Store Juleshow 2020 i Musikkens Hus. Her inviterer Burhan G til julekoncert og han bliver akkompagneret af et symfoniorkester på 30 mand. Mon ikke at han synger hittet fra Tinkas Juleeventyr. Søndag den 13 december bliver der afholdt to koncerter. Den ene klokken 17.30 og den anden klokken 19.30.

Du kan se mere til koncerterne her.

Har du smag for de ædle druer og elsker du quizzer? Så er det D´Wine Bar du skal besøge den 8 december. Der afholder de nemlig den årlige Julequiz .

Vinsmagningen foregår som en quiz, hvor der vil indgå blindsmagning samt alverdens spørgsmål mellem himmel og jord. Det bliver naturligvis vin der kommer til at fylde mest i quizzen.

Du kan se mere om årets julequiz lige her.

Vil du nyde en af de bedste udsigter i Aalborg og samtidigt få et ordentligt skud musik? Så skal du bevæge dig op i toppen af Salling hvor der på Rooftoppen vil være en masse musik i december. Her kan du blandt andet opleve Katrine Schmidt giver julejazzkoncert med back up af pianist Johannes Aaen. Repertoiret er jazz og blues standards, eget materiale, og naturligvis en håndfuld populære julesange.

Det sker Lørdag d. 12. december 2020 14:00 - og det er gratis. Det foregår udenfor så tag en varm trøje på.

Se mere til arrangementerne på Sallings Rooftop lige her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...