Stormagasinet er toptunet til åbningen torsdag. Her giver store manager Tina K. Mikkelsen sit bud på, hvad vi skal se frem til

Åbningsfesten

Det første, aalborgenserne kan glæde sig til, og som jeg selvfølgelig også selv har glædet mig til meget længe, er jo den store åbningsfest.

Vi åbner dørene for første gang kl. 10 sammen med borgmester Thomas Kastrup-Larsen, og så går festen ellers i gang. Vi har forberedt åbningen i mange måneder, og der kommer til at ske en hel masse.

Blandt andet har vi åbningsshow med Den Kongelige Ballet, og der bliver også en masse andre aktiviteter i løbet af dagen.

Jeg glæder mig særligt til at møde illustrator Mette Boesgaard, som står bag vores Aalborg-tegning med reference til kendte spots i Aalborg. Hun er virkelig dygtig, og som en gave til kunderne, er hun på besøg i butikken på åbningsdagen for at tegne portrætter.

Alt i alt ser jeg bare enormt meget frem til lukke Aalborg ind - og til at fejre det hele sammen.

På det seneste er facaden kommet frem i lyset, og inde bag er de sidste forberedelser i gang. Foto: Lasse Sand

Mode og dansk design

Magasin handler jo rigtig meget om mode, og jeg glæder mig til at vise aalborgenserne vores herre- og dameafdelinger og vores skounivers, som virkelig er noget helt særligt.

Til damerne har vi et stærkt fokus på dansk design og danske brands, og jeg er meget tilfreds med det sortiment, som vi får på hylderne i Aalborg.

Det er mærker og designere, der kan nogle forskellige ting, så der bliver noget for enhver smag og i flere forskellige prislejer. Vores målsætning er at have de brands med, der sætter trends og præger udviklingen.

I forhold til damesko, så bliver vi den første forretning i Aalborg, der kommer til at forhandle det danske skobrand Notabene.

Til herrerne er der også danske brands som f.eks. Mads Nørgaard samt en række internationale mærker som Acne Studios og Wood Wood.

Alt i alt har vi en solid tilstedeværelse på mode, og jeg tør godt sige, at det kan man glæde sig til.

Her på torvet i Nørregade er der planer om at indrette en café. Foto: Lasse Sand

Fokus på indretningen

Efter den ganske gennemgribende ombygning af stormagasinet og efter de mange timer, vores kreative afdeling har lagt i det minutiøse design af forretningen i Aalborg, så er selve interiøret og indretningen altså også på listen over det, jeg glæder mig allermest til at vise frem.

Vi er så stolte af den her forretning, det bliver en unik oplevelse at besøge den, og det har selvfølgelig også været et mål i sig selv for hele organisationen bag Magasin.

Vores look er baseret på en grundtanke med udgangspunkt i den skandinaviske designæstetik, og det afspejler sig i farverne og materialevalget.

Vi er særligt stolte af, at alt inventar er bygget og produceret i Danmark, for det betyder noget for kvaliteten, og det er selvfølgelig også noget, vi gerne vil signalere som en gennemgribende værdi i Magasin.

100 energiske medarbejdere

Som store manager er det selvfølgelig med et sus i maven, at jeg er med til at åbne forretningen i Aalborg, men det er vigtigt at nævne, at jeg jo har et kæmpe hold af mere end 100 nyansatte medarbejdere i ryggen til at sikre, at alt går, som det skal.

Det er selvfølgelig en særlig udfordring at begynde med så mange nyansatte i en helt ny forretning, for vi skal alle sammen lige finde os til rette og finde ud af, hvordan tingene fungerer, og hvordan vi gør det hele bedst muligt.

Men det er også en fantastisk oplevelse, som jeg glæder mig rigtig meget til, for vi står også med et hold, der bare er sprængfulde af energi og glæder sig SÅ meget til at tage fat og vise kunderne, hvad vores nye Magasin kan.

Sephora indtager Aalborg

Jeg ved godt, at det allerede har fået meget opmærksomhed, men jeg tror altså, der er mange piger og kvinder i Aalborg, der glæder sig til at handle i vores Sephora-shop, så det virker næsten forkert ikke at have den med på listen.

Vi får 100 kvm med alle Sephoras mest populære produktserier inden for både kosmetik og hudpleje, men med særligt fokus på makeup. Da vi offentliggjorde nyheden, sydede Aalborg på de sociale medier, og vi har fået mange positive reaktioner på det, så jeg glæder mig også til at se, hvordan Sephora bliver taget imod i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...