Adminstrerende direktør Keld Ramlov kan fejre sin virksomheds 100 års jubilæum. 
Det sker

Aalborg-virksomhed fejrer 100 år: Samler ind til børnevelgørenhed

En aalborgensisk børnevelgørenhedsorganisation bliver støttet

19. september 2023 kl. 06:00

Tilbage i 1923 grundlagde Carl Nielsen et elektricitetsværk i den idylliske Mariendal Mølle ved Elling Å ved Frederikshavn. Her begyndte en virksomhed, der nu har 275 ansatte og hovedsæde i Aalborg.

De 100 år bliver fejret i Musikkens Hus ved en stor reception, hvor man ud over at fejre virksomheden med de dybe nordjyske rødder også samler ind til nordjysk velgørenhed i organisationen Skyggebørn.

- Som en gestus for vores fællesskab og for at gøre en positiv forskel har vi besluttet at afstå fra traditionelle gaver. I stedet vil vi gerne betænke foreningen Skyggebørn med en donation på vegne af Mariendal, siger salgschef Jesper Storm Simonsen, Mariendal Gruppen.

- Vi tror på, at denne donation vil bidrage til at skabe lys og håb for dem, der har brug for det mest.

I samme forbindelse donerer Mariendal Gruppen også selv 5.000 kroner til skyggebørn.

Organisationen er valgt ud af flere gode nordjyske initiativer, hvor virksomheden blandt andet også støtter Gestus Nord.

- Skyggebørn er ikke støttet med offentlige kroner og derfor afhængig af støtte fra erhvervslivet, uddyber Jesper Storm Simonsen og valget. 

Siden Mariendal blev købt af Keld Ramlov i 2003, har virksomheden haft hovedsæde i Aalborg. Herfra er den nordjyske installations- og teknikvirksomhed landsdækkende.

Om Skyggebørn

Skyggebørn er en forening, der fokuserer på at støtte børn og unge, der har oplevet tab eller sorg i deres liv. Foreningen arbejder for at skabe en tryg og støttende ramme, hvor disse børn og unge kan dele deres følelser og oplevelser med ligesindede.

Gennem terapeutiske aktiviteter, støttegrupper og events stræber Skyggebørn efter at hjælpe de berørte børn med at håndtere deres sorg, genfinde styrke og skabe forbindelser med andre, der deler lignende erfaringer.

Organisationens mål er at skabe et rum, hvor "skyggerne" af sorg og tab kan omdannes til håb og trivsel, og hvor de unge kan finde støtte til at navigere gennem livets udfordringer.

Annonceret indhold

Nyeste