Tough Trails vender tilbage. 15. marts 2023
Det sker

Aalborgs vildeste løb bliver endnu større

Tough Trails vender tilbage til maj - og har fået vokseværk

15. marts 2023 kl. 09:38

AALBORG: Hvis du ikke allerede er i gang, så er det på høje tid at få pudset formen af, hvis du er til forhindringsløb.

For 20. maj vender Aalborgs vildeste løb af sin slags, Tough Trails, tilbage i Sohngårdsholmparken, skriver kommunen i en pressemeddelelse. 

Og stik imod tendensen inden for OCR-løb (Obstacle Course Racing), hvor mange løb skalerer ned og laver events med færre forhindringer, så går Tough Trails den modsatte vej. 

- Det er dyrt at lave forhindringer, men vi vælger alligevel at opjustere, fortæller arrangør Katja Christensen.

- Ikke nok med at vi har to helt nye med i år, så har vi også lavet flere lette baner ved nogle af forhindringerne. På den måde kan man som deltager vælge den sværhedsgrad, der passer til, der hvor man er, siger hun og tilføjer, at man sagtens kan deltage i løbet som helt almindelig motionist. 

Motionister skal tilmelde sig den åbne del "OPEN", hvor man kan tage de lettere baner i brug, og hvor næsten alt er tilladt. Der er også mulighed, for at man kan deltage som et hold sammen med sine kollegaer. Her starter og slutter firmaholdet sammen, og teambuilding er virkelig sat i fokus.

Der er plads til i alt 500 deltagere i Tough Trails. Der er både et løb for voksne på seks km og et for børn på 2,5 km. Man kan melde sig til på løbets hjemmeside. 

Annonceret indhold

Nyeste