Nik & Jay har holdt en pause med sommerkoncerter - men den kommende sommer er de tilbage.
Det sker

Boing! Boing! Her kan du skråle med på Nik & Jay til sommer

Duo tager igen på sommertour efter nogle års pause 

17. januar 2023 kl. 14:00

AALBORG: De er for mange af os essensen af fest og kærlighed. De er lyden af fadøl og fællessang. 

Men de seneste par år har der været langt mellem koncerter med en af de bedst sælgende danske popgrupper gennem tiden.

Vores bønner er nu blevet hørt - for 1. juli kan du igen opleve Nik & Jay i Nordjylland. De vender nemlig tilbage til Nibe Festival med deres enorme bagkatalog af hit og masser af energi, skriver festivalen i en pressemeddelelse og tilføjer, at duoen senest gav koncert på Stor Scene i 2019. 

- Det glæder os meget, at Nik & Jay atter er klar til at spille deres altid uforglemmelige sommerkoncerter, og at de har valgt Nibe som en af få nordjyske koncerter. Netop kærligheden, fællesskabet og varmen skal Nibe helt sikkert nok bidrage med – det er vi i den grad kendt for, siger festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Også duoen selv glæder sig til at komme på tour igen.

- Vi skal ud under åben himmel, og vi glæder os enormt til hvert eneste show på denne tour. Herude er der højt til loftet, og vi har i al beskedenhed tænkt os at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen, siger Nik & Jay om deres kommende tour.

Udover den populære duo har Nibe allerede offentliggjort følgende navne: 

OneRepublic (30. juni), Lukas Graham (28. juni), The Minds Of 99 (29. Juni), Nik & Jay (1. juli), Tobias Rahim (30. juni), L.O.C. (28. juni), Saveus (1. juli), Benjamin Hav & Familien (29. juni), Hjalmer, Oh Land, Hugorm & PRISMA.

Annonceret indhold

Nyeste