I denne uge kan Game Streetmekka fejre halvrund fødselsdag.
Det sker

Det' gratis: Game Streetmekka holder stor fødselsdag

Du kan blandt andet deltage i workshops og opleve Raske Penge spille

01. februar 2023 kl. 10:01

AALBORG: Det bliver det hidtil største fødselsdagsevent, de nogensinde har afholdt, når Game Streetmekka på fredag 3. februar fejrer fem års fødselsdag.

Da gadeidræts- og streetkulturhuset åbnede i 2018 strømmede medlemmerne ind - og lige siden har det været et populært sted, hvor brugerne har kunnet dyrke gadefodbold, streetbasket og parkour året rundt på den tørre asfalt.

- Faktisk holder vi events hver måned for vores medlemmer, men når vi har fødselsdag, giver vi det en ekstra tand for at give brugerne igen af den energi, de giver os, siger Mikkel Højvang Nielsen, der er projektkoordinator hos Game Streetmekka.

- Vi arbejder hver dag for at skabe brobygning mellem alle de foreninger, der er herude, og til fødselsdagen gør vi det med en kæmpe fest, musik og workshops.

Du behøver dog ikke være medlem af en forening, der engagerer sig i Game Streetmekka eller have dyrket gadesport før. Alle er velkomne, og fødselsdagseventet er ganske gratis.

Til fødselsdagen vil man lave en "cypher", som er streetkulturens svar på én stor dance off.

- Folk kan se frem til en dag, hvor de kan mærke, hvad gadeidrætten kan - og det fællesskab, der er omkring gadeidræt.

Der vil blandt andet være gratis entré, kaffe, kage, Nobe Aloe Vera-drik og live-optræden med ingen ringere end Raske Penge. Du husker ham sikkert for 2012-landeplagen "Faxe Kondi", der blev til i samarbejde med Klumben.

Derudover vil der være workshops, hvor du kan prøve kræfter med de forskellige grene af gadeidrætten- og streetkulturen, blandt andet indenfor parkour, boulding (klatring) og streetart.

Programmet for dagen kan du finde på Facebook-begivenheden for Game Streetmekkas fem års fødselsdag.

Det store fødselsdagsevent finder sted fredag 3. februar klokken 15.00-21.00 på Kridtsløjfen 10, 9000 Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste