Snart kan du opleve Frozen Ice Show i Aalborg.
Det sker

Disney-heltinder kommer til byen: Mød Anna og Elsa

Der er lagt op til et storslået show, når Frozen kommer til byen

17. januar 2023 kl. 10:38

AALBORG: Let it go, Let it goooooo... De fleste kan synge med på den populære temasang fra en af vor tids Disney-klassikere - nemlig Frozen. 

Og snart kan du og ungerne ikke bare synge med, men også opleve filmens elskværdige heltinder, Anna og Elsa, når de og deres venner indtager den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 9. februar kl. 19.30 med Frozen Ice Show.

- Det bliver intet mindre end fortryllende, lover Aalborg Kongres og Kultur Center i en pressemeddelelse.

Alle de populære sange bliver fremført live på engelsk, mens innovativ sceneteknologi og en kæmpe LED-skærm simulerer, at scenen er dækket af is.

Du skal altså ikke være nervøs for, at der kommer til at være isnende koldt i salen, som man ellers kunne forestille sig.

Du kan opleve alle heltene fra Frozen synge på engelsk, når det storslåede show kommer til byen.

Det store ensemble består af dygtige, internationale sangere og artister fra blandt andet Tyskland og Storbritannien. Publikum kan derfor forberede sig på at få gåsehud, når Elsa synger aftenens absolutte hit Let It Go - og på at grine med, når snemanden Olaf drømmer om sol og strand i sangen In Summer.

Ensemblet består tilmed også af talentfulde akrobater fra Cuba, så der er lagt op til et imponerende sceneshow, når Frozen-showet indtager Aalborg Kongres og Kultur Center til februar.

Den første Frozen-animationsfilm udkom i 2013 og blev hurtigt populær blandt både børn og voksne. I 2019 udkom opfølgeren Frozen 2.

Billetterne til Frozen Frozen Ice Show torsdag 9. februar 2023 kl. 19:30 i AKKC/Aalborghallen er allerede i salg. Du kan køber billetter på AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 - eller via akkc.dk.

Annonceret indhold

Nyeste