Det er et af byens mest kendte vartegn, der fejrer sin runde fødselsdag.
Det sker

Du er inviteret til 90 års fødselsdag - i Aalborg Tårnet

Udover den flotte udsigt kan du se frem til gratis kagemand, kaffe og is

29. maj 2023 kl. 06:37

AALBORG: Det er et af byens mest kendte vartegn, der snart inviterer indenfor i helt særlig anledning. Aalborg Tårnet fylder nemlig 90 år, og det skal naturligvis fejres med manér. 

Ikke mindst får du mulighed for en helt særlig oplevelse, når tårnet på torsdag er åbent helt til kokken 22, så du kan se solnedgangen - og i det hele taget nyde 360 graders panoramaudsigt.

Sikke en udsigt, siger vi bare.

Og det skyldes faktisk helt særlige omstændigheder, at vi overhovedet har det ikoniske vartegn i dag. Aalborg Tårnet blev nemlig opført i forbindelse med en erhvervsudstilling i 1933, og det skulle egentlig rives ned igen efter udstillingen. 

Men da nedrivningen kostede 40.000 kroner, købte Det Broderlige Skydeselskab tårnet for kun 5.000 kroner og har siden da drevet det som en forretning.

Gratis fødselsdagskage, kaffe og is

Og det er derfor, du her 90 år senere er inviteret til fødselsdag, hvor du - udover en storslået udsigt - kan se frem til, at gæster bliver inviteret på gratis kaffe og kagemand, og at der er gratis is til de første 100 børn fra klokken 11 på torsdag, 1. juni.

Det ikoniske vartegn er flot hævet over byen, og det er synligt næsten uanset hvor du er.

- Vi gør opmærksom på, at dette tilbydes så længe lager haves, står der på Aalborg Tårnets facebookside, hvor du også kan læse følgende praktisk information:

1) Vi gør opmærksom på, at Aalborg Tårnet holder lukket, hvis der blæser mere end 12 sekundmeter. Dette annonceres på vores Facebook samt Instagram.

2) Entré-priser: Voksne(over 12 år) 50 kr., børn (under 12 år) 40 kr.

3) Der er antalsbegrænsning på gæster i selve tårnet samt i elevatoren.

4) Vi tager ikke imod bordreservationer.

Aalborg Tårnet fejrer fødselsdag på torsdag 1. juni fra klokken 11 til 22.

Du finder mere info her på Aalborg Tårnets facebookside.

Annonceret indhold

Nyeste