Du kan glæde dig til et stort biltræf udelukkende med luksusbiler foran Musikkens Hus lørdag.
Det sker

Dyr bil, lille... : Rigmand har Ferrari og hysterisk sjovt tema med til Cool Car Race

Mads Peter Veiby kommer med sin nye luksusbil og en stor portion selvironi til årets Cool Car Race, som indtager Havnefronten lørdag

02. juni 2023 kl. 14:27

AALBORG: I weekenden kan du opleve et kæmpestort eksklusivt biltræf, Cool Car Race, hvor du kan se mærker som Ferrari, Lamborghini og Porsche på pladsen foran Musikkens Hus fra i morgen, lørdag 3. juni klokken 09.30.

Og én af dem, der kommer med sin nyindkøbte Ferrari er den nordjyske rigmand og serieiværksætter, Mads Peter Veiby.

Masser af fart på temaet

På sin instagramprofil afslører han allerede nu, at han og makkeren Søren Førup kører i bil nummer 7, og sammen har de fundet på et hysterisk sjovt tema - med masser af selvironi og god energi.

- Mange siger til mig: Sådan nogle, der køber store og dyre biler, det er garanteret fordi de har en lille... mens Mads Peter Veiby klemmer tommelfinger og pegefinger godt sammen.

- Til det kan jeg bare sige, det er fuldstændig rigtigt. Derfor er temaet til årets Cool Car Race fra vogn nummer 7 nemlig: Team Small Dick Energy.

Samler penge ind til godt formål

Makkerparret og Ferrarien kan du møde blandt mange andre luksusbiler og sjove personligheder til eventen, hvor dagen går ud på auktioner, happenings, prøveture og vilde biler. 

Cool Car Race kommer til at fylde pladsen foran Musikkens Hus det meste af lørdagen 3. juni og starter allerede klokken 09.30. Bag den store event står Coolshops Jacob Risgaard, der indsamler de mange penge i fonden CoolUnite.

Pengene bliver herefter doneret ubeskåret til danske børn, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.

Annonceret indhold

Nyeste