The Boyband Tour vender tilbage til Aalborg.
Det sker

Efter stor succes: Boyband vender tilbage

Det bliver med dansegulv så du kan vise dine 90'er-moves

17. marts 2023 kl. 10:26

AALBORG: Så er du igen inviteret til ægte nostalgifest, når The Boyband Tour vender tilbage til Aalborg.

De vil atter vil fyre op for festen med flot sceneshow, dansekoreografier og koordinerede 90’er-outfits. Og denne gang kan publikum folde sig ud på gulvet med de lækreste moves, da showet bliver med ståpladser. Til dem, der gerne vil hvile fødderne lidt, vil der dog være et begrænset antal siddepladser bagerst i salen.  Det skriver Aalborg Kongres & Kultur Center i en pressemeddelelse.

Og forestil dig lige det – Aalborghallen totalt fyldt (medgivet, flest kvinder), der forventningsfuldt skal se The Boyband Tour en lørdag aften. 

Lyset i salen dæmpes, de første toner af musikken starter, og samtlige kvinder i salen hviner med skrig af en anden verden, ganske som man kunne opleve det til 90’ernes koncerter med kendte boybands som Backstreet Boys, Take That, *NSYNC og Westlife. 

Sådan startede aftenen, da The Boyband Tour, bestående af Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, gæstede AKKC på en kold januar aften i år.

Aftenen igennem blev publikum præsenteret for det ene boyband-hit efter det andet til det humoristiske show, og nu sker det hele igen lørdag 26. august i Aalborghallen.

Billetterne er sat til salg.

Annonceret indhold

Nyeste