Den danske urban pop-duo forsætter deres mange-stjernede akustiske tour fra 2022.
Det sker

Fik flotte anmeldelser: Nu kommer energisk pop-duo igen

Snart kan du opleve bandet på deres mange-stjernede akustiske tour

06. februar 2023 kl. 10:42

AALBORG: Det bliver en helt intim og nærværende atmosfære, du kan opleve, når den danske urban-pop-duo L.I.G.A endnu engang gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). De vender tilbage i efteråret, og lige som sidst er det akustiske versioner af bandets efterhånden brede bagkatalog, du kan se frem til at høre.

L.I.G.A debuterede i 2013 og slog igennem med hittet "Skylder Dig Ik' Noget" - og har siden etableret sig solidt i den danske musikbranche med deres funk-popmusik.

L.I.G.A begyndte som en trio, men er i dag en duo, som består af vokalist Nicky Russel og trommeslager Ihan Haydars. Sammen leverer de rytmiske og energiske performances, som du senest har kunnet høre på deres nyeste single "Prenup,” som har Wafande med.

En personlig og nærværende oplevelse

Egentlig er bandet kendt for deres energifyldte og dynamiske stil, hvor der hverken bliver sparet på trommer eller vokaler - alligevel har duoen valgt at udforske nyt territorie i et mere afslappet og akustisk musikalsk arrangement.

Den akustiske rejse startede for alvor i 2022, hvor de drog på en danmarksturné, som bød på nye fortolkninger af deres bagkatalog. 

Rejsen fortsætter således i 2023, hvor L.I.G.A også medbringer deres nye udgivelser, herunder singlerne ”Far” og ”Kun For At Danse”.

L.I.G.A’s akustiske koncept fra 2022 blev modtaget med ros fra blandt andre Nordjyske, der gav koncerten i AKKC fem stjerner og kaldte det for ”sjov og rørende pop i sin helt egen liga.”

Du kan købe billetter til L.I.G.A i AKKC/Europahallen 28. oktober 2023 fra tirsdag 7. februar. Billetterne bliver sat til salg klokken 10.00 og kan købes via akkc.dk eller AKKC's billetkontor.

Annonceret indhold

Nyeste