Det er en speciel oplevelse, man kan få i Musikkens Hus til april.
Det sker

Forvirring om klassisk rockkoncert i Musikkens Hus

Orkester vil spille hård rock i skæret fra levende lys

06. januar 2023 kl. 17:59

AALBORG: En 90 minutter lang sætliste med de største rock- og metalnumre nogensinde. Spillet af 11 klassiske musikere i lyset fra stearinlys i Musikkens Hus.

The Rock Orchestra turnerer i disse måneder verden rundt med et spektakulært show,  hvor du kan opleve hit fra alt fra Pink Floyd, Rammstein, Evanescence og Guns N' Roses fremført på en helt ny måde. Musikerne, som er iklædt skeletdragter og rhinstensmasker, bruger klassiske instrumenter til at give numrene helt nyt liv. Og samtidig "lægger hældende, krumbøjede tårne, svævende lanterner og kæmpemæssige headbangende dukker op til en overjordisk musikoplevelse", som der står på orkestrets hjemmeside. 

Lyder det her som noget for dig, så kommer orkestret ifølge flere opslag på Facebook til Danmark her i foråret - blandt andet Aalborg 9. april, hvor de angiveligt spiller i Musikkens Hus. Billetterne kan du godt nok ikke købe endnu, men kun skrive dig op til info om via en begivenhed på Facebook. 

Det er imidlertid ikke det eneste, der er lettere usædvanligt ved arrangementet.

For hos Musikkens Hus, der ifølge opslagene skal lægge scene til koncerten, bekræfter man at kende til eventen. Koncerthuset oplyser, at man ganske rigtigt har forhandlet med aktørerne om eventuel leje af lokalerne, der er dog ikke underskrevet en endelig aftale om koncerten 9. april 2023. 

I en sms til os her på aalborg:nu skriver kommunikationschef Kenneth Djoeneri:

- Vi forventer at sætte billetterne til salg i den kommende uge.

Vi har forsøgt at kontakte The Rock Orchestra for at finde ud af, om der eksisterer en koncert. Orkestret er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Annonceret indhold

Nyeste