Kunsten blev bygget i 1972 og kan dermed fejre 51-års fødselsdag lige om lidt.
Det sker

Fri entré og gratis kage: Stor fejring af Kunsten i vente

Om lidt fylder Kunsten 51 år - og det markeres med et godt og gratis tilbud til alle i byen

10. maj 2023 kl. 14:26
Opdateret kl. 14:53

AABORG: Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu og sætte et stort fedt kryds i kalenderen 8. juni, for lige om lidt er du inviteret til at fejre 51 år med kunst, kreativitet og kultur i Aalborg. 

Det er naturligvis Kunsten, der har inviteret til en kæmpe fødselsdagsfejring. I 1972 blev det markante byggeri sat i verden, og har siden fungeret som epicenter for kultur og kunst i byen. 

Til fødselsdagen vil der være gratis entré til museet - og du kan også glæde dig til at sætte tænderne i en lækker fødselsdagskage - også helt uden beregning.

- Vær med, når vi fejrer Aaltos arkitektoniske perle med fri entré for alle, gratis fødselsdagskage, aktiviteter for enhver og gode tilbud, skriver de selv i fødselsdagsinvitationen på Facebook.

Kunsten holder 51 års fødselsdag.

Et væld af gratis aktiviteter

Programmet er endnu ikke helt på plads, men der kommer fart på Kunsten hele dagen.

- Dagens aktivitets-program offentliggøres snarest, men du kan bl.a. komme med 'Behind the scenes', blive klogere på Aalto, hoppe med på en guidet tur i udstillingerne eller tage på filmisk tidsrejse, skriver Kunsten.

Alle aktiviteter er gratis, og du må selv om, om du vil bruge hele dagen på Kunsten eller bare vil kigge forbi i en halv time.

Den gratis fødselsdagskage bliver serveret i forhallen klokken 10.30-18.00 - eller så længe det haves.

Annonceret indhold

Nyeste