Lions FjordRock har igennem årene vokset sig større og større. 
Det sker

Glæd dig til gratis koncerter når FjordRock snart vender tilbage

Her får du et overblik over den populære endagsfestival, hvor overskuddet går til velgørenhed

29. maj 2023 kl. 11:52

AALBORG: Der er masser af musik, det plejer at være rigtig hyggeligt - og så er det gratis.

Det handler om FjordRock, der snart vender tilbage på det grønne areal mellem Jernbanebroen og roklubberne i Vestbyen, hvor flere tusinde plejer at møde op til endagsfestivalen, som Lions Club Aalborg arrangerer.

Det er 11. gang, der er FjordRock, som i år finder sted 10. juni. På plakaten finder du navne som Moonjam, Rockmaskinen feat. Malthe, Timeshare Pink Floyd og The Blue Notes.

- Vi fastholder også, at det skal være en åben koncert, hvor man kan komme og gå, og det er gratis at deltage. Vores hovedfokus er på, at det skal være en hyggelig begivenhed for alle samtidig med, at vi gerne vil lave nogle penge til velgørenhed, har Kaare Johansen fra festivalen tidligere sagt til os.

Du kan købe mad og drikke på pladsen, og hvis du vil booke et bord i VIP-teltet, så kan du stadig nå det. Der er frist for tilmelding til spisning i teltet på torsdag 1. juni. Du finder mere info på festivalens facebookside.

- Der er 125 pladser i teltet, og det giver en god ro i maven, når de er solgt, siger Thomas Nedergaard Kristiansen, der udover at være bestyrelsesmedlem i Lions Aalborg også ejer Kaffebaren.

- Det er både vigtigt for os, at lave et hyggeligt arrangement og tjene penge, så vi kan hjælpe udsatte familier, børn og unge.

Lions FjordRock finder sted lørdag 10. juni klokken 12 til 20.

Annonceret indhold

Nyeste