Halloween i Zoo bliver endnu større i år end tidligere.
Det sker

Gys og græskar når Zoo inviterer til stor Halloween-fest

Du kan glæde dig til to nye attraktioner denne gang

12. september 2023 kl. 08:34

Er du vild med (u)hyggelige dekorationer, masser af græskarhygge og en vrimmel af små krible-krabledyr - så er det her vist noget for dig.

For Zoo inviterer igen til Halloween i haven og fortæller, at det er en succes, der vender tilbage: Sidste år tiltrak den uhyggeligt hyggelige fest over 30.000 gæster og gav besøgsrekord to dage i træk. 

Og det bliver endnu større og skræmmende meget sjovere i år, skriver Aalborg Zoo i en pressemeddelelse.

Klar med to nyheder

Der er flere nyheder denne gang, for gæster i haven glæde sig til to helt nye aktiviteter - det foruroligende havunivers ”Fiskernes Forbandelse” og ”Foderfabrikken”.

- Vi har skabt vores egen unikke version af Halloween, hvor dyrene er i fokus, og det har været populært, siger siger Henrik Vesterskov Johansen.

- I Foderfabrikken kan man derfor blive klogere på elefanternes uhyggeligt store appetit og ditto efterladenskaber, og vi anlægger en stor og ret dyster kirkegård, for at sætte fokus på tab af biodiversitet og dyrearter, der desværre er truet og forsvinder alt for hurtigt, siger Henrik Vesterskov Johansen.

På kirkegården kan man også stifte bekendtskab med den mystiske Dr. Knogle og vover man sig ned i dybet til Fiskernes Forbandelse skal man forberede sig på at møde både en skummel Færgemand og en det ubestemmelige væsen Havskræmmeren.

Er man mest til den hyggelige del af Halloween, kan man boltre sig i en kæmpe halmlabyrint, være kreativ i Græskarværkstedet og lave sit helt eget hyggelige eller gyselige græskarhoved eller hygge med popcorn omkring bålet.

Den uhyggeligt hyggelige Halloween i Aalborg Zoo åbner 7. oktober og sammen med havens personale er oplevelsesdesigner, Lars Jeppesen i fuld gang med at skabe den helt rigtige Halloweenstemning med både gru og græskarhygge for hele familien.

FAKTA

Åbningsdage 7. - 29. oktober

Åbningstid alle dage kl. 10 - 17

Aktiviteter og værksteder er åbne i weekender og hele uge 42

Annonceret indhold

Nyeste