Den svenske stjerne er et af hovednavnene til årets Nibe Festival.
Det sker

Hendes hit er spillet milliarder af gange: Nu kan du høre hende på Nibe

Svensk stjerne spiller på sommerens festival i Skalskoven

02. februar 2023 kl. 14:02

AALBORG: Hun har de seneste år leveret en række af hit, har flere millarder afspilninger på Spotify og har netop sendt singlen Can't Tame Her på gaden.

I slutningen af juni kan du opleve svenske Zara Larssons eneste danske sommerkoncert, når hun spiller på Nibe Festival 2023. 

Det er helt sikkert en perlerække af hits, som verdensnavnet medbringer til koncerten, skriver festivalen i en pressemeddelelse og nævner blandt andre Lush Life og Clean Bandit-samarbejdet Symphony, som begge har over en milliard afspilninger på Spotify. 

- Zara Larsson er ikke alene en stærk streaming-artist, den svenske stjerne er også et stærkt live-navn. Det blev synliggjort til den meget succesfyldte ”sold-out Poster Girl European arena tour”. Det bliver utvivlsomt en kæmpe fest i Skalskoven onsdag aften, lyder det fra Nibe Festivals leder Peter Møller Madsen. 

Zara Larsson har faktisk allerede en gang tidligere været booket til festivalen - i sit gennembrudsår 2014. Men touren blev aflyst og fokus i stedet lagt på det amerikanske marked.

- Og det var en fornuftig beslutning, dengang i 2014, om end det var en bitter pille at sluge i Nibe. Det store, internationale gennembrud kom nemlig kort tid efter for den svenske sangerinde, står der i pressemeddelelsen. 

Nibe Festival 2023 finder sted fra 28. juni til 1. juli.

Annonceret indhold

Nyeste