Betina Esko fra Esko Hair Studio, Morten Grabowski fra Luksusbaby og Lene Albeck fra Bdr. Sørensen Møbler stod tidligt op fredag morgen for at glæde varmestuens brugere.
Det sker

Ikke alle er med til forbrugsfesten: Betina, Morten og Lene rækker ud

De tre initiativtagere var tidligt oppe fredag morgen for at glæde varmestuens brugere

25. november 2022 kl. 10:06

AALBORG: Det er ikke alle, der kan være med i forbrugsfesten omkring Black Friday og julen. Nogle er ramt på pengepungen af de stigende priser. Andre står uden tag over hovedet.

For at glæde dem, der har mindst, går Luksusbaby, Esko Hair og Bdr. Sørensen Møbler derfor nu sammen om et supplement til den morgenmad, varmestuen i Skipper Clements Gade serverer til de hjemløse i og omkring Mølleplads.

De vil nemlig de næste tre fredage købe lune, friske rundstykker fra Othello-bageren til de hjemløse i Aalborgs latinerkvarter.

Hver morgen serverer frivillige havregrød til de hjemløse i Frelsens Hærs varmestue i Skipper Clement Gade. I morgens var der så lune rundstykker på menuen.

- Når man har evnen, har man også forpligtelsen. Vi brænder for at hjælpe dem, der ikke har så meget - om det så er børn eller hjemløse, siger Morten Grabowski, der er CEO og ejer af Luksusbaby.

- Et rundstykke ændrer selvfølgelig ikke alt, men vi vil gerne sende et signal om, at vi ser de hjemløse i området omkring Møllegade. Vi håber, at vores initiativ kan lune i en ellers kold hverdag for dem, der bruger varmestuen.

I de lune rundstykker ligger der også en cadeau til de frivillige, der hver morgen står op og serverer havegrød for varmestuens brugere. Det fortæller Lene Albeck, der er marketingansvarlig i Bdr. Sørensen Møbler og initiativtager til morgenbrødet.

- Jeg tager hatten af for de frivillige, de står tidligt op om morgenen for at hjælpe andre. De gør et godt stykke arbejde ovre i varmestuen. Her er der ikke nogen, der har problemer med de hjemløse.

- Vi vil gerne give lidt igen, siger de tre aktører fra luksusbutikkerne omkring Mølleplads.

For Betina Esko, der driver Esko Hair Studio, har det også en enorm betydning at kunne give lidt til de, der ikke har så meget. 

- Jeg har altid haft et blødt hjerte for dem, der har nogle udfordringer med at passe ind.

Derfor var hun heller ikke i tvivl, om hun skulle takke ja til at være med til at give lunt morgenbrød til varmestuens brugere.

- Det betyder utroligt meget for mig at være med.

Annonceret indhold

Nyeste