Tough Trails er et stort forhindringløb, som du kan prøve under Idrætsmødet. 
Det sker

Kæmpe forhindringsløb: Nu bliver der idrætsfest i Kilden

Der kommer masser af forskellige aktiviteter og debatter i og omkring Kildeparken, når Idrætsmødet igen bliver afholdt i Aalborg

01. maj 2023 kl. 17:02

AALBORG: Lige om lidt vil der være masser af debatter og workshops til Idrætsmødet, som bliver afholdt for fjerde gang i Aalborg. Kildeparken og Aalborg Kongres og Kultur Center bliver omdrejningspunkt for mange fede dage med bevægelse i centrum.

Her kan du blandt andet prøve at træne som en brandmand, når World Fire Fighters kigger forbi. Du kan prøve at game på en aktiv måde med spillet Jabii, du kan prøve trampolin-fitness eller udfordre en ven i et stort forhindringsløb. 

Der vil også være yoga, vægtløftning, crossfit - og en try-out padel-time.

Det er blot nogle af de aktiviteter, som du kan møde i Kildeparken henover de næste par dage.

Byen skaber rum for bevægelse

Her bliver der stillet skarpt på, hvordan byens rum kan inspirere til mere bevægelse.

- Det er vigtigt at kigge på rammerne og mulighederne for bevægelse, for at få et aktivt liv - over hele landet. Og det er ikke kun gjort med flere cykelstier og trygge skoleveje, men der er også behov for at tænke på indretning af byens og landets rum til forskellige former for fysisk aktivitet og idræt, siger koordinator for Idrætsmødet, Morten Arvidsson i en pressemeddelelse.

Derfor kan du også spotte mange nøglepersoner i Kildeparken de næste par dage. Det er for eksempel  kommunalpolitikere, embedsfolk og idrætsorganisationer.

Skoleelever skal ud af klasselokalerne

Men også et stort antal skoleelever kommer til at deltage. For trivsel og læring står også højt på prioriteringslisten til Idrætsmødet. 

- Vi har fået en folkeskole, som generelt er blevet langt mere "akademisk" og meget mindre praktisk kropslig. Det drøfter vi konsekvenserne af på Idrætsmødet - og der er masser af god inspiration fra mange forskere og praktikere, at hente på konferencen til, hvordan idræt kan være en del af løsningen, slutter Morten Arvidsson.

Hele mødet drejer sig om - ung som gammel - at fokusere på, hvordan idræt kan bidrage til at skabe større livskvalitet for både den enkelte og også samfundet som helhed.

Sådan gik det sidste år

20.000 gæster i Vestre Fjordpark

850 deltagere på konferencen – 140 workshops/debatter/talks på 14 baner

1300 skoleelever til Idrætsmødets idrætsdag i Kildeparken

25 timers livestream fordelt på 4 dage fra IDRÆTSMØDET studie

Mere end 80 aktører på festivalen - 35 idrætter

Det hele sker i Kildeparken mellem tirsdag 2. maj til torsdag 4. maj i tidsrummet 15-20.30 hver dag. Du kan finde de mange gratis aktiviteter her.

Annonceret indhold

Nyeste