I Biffen i Nordkraft kan du se store skuespillere som Hugh Grant og Martine McCutcheon i aktion, når de spiller den populære julefilm Love Actually på det store lærred. 
Det sker

Kæmpe juletradition: Kom til gin og Love Actually i Biffen

Du skal skynde dig, hvis du vil have billetter til det populære event 

25. november 2022 kl. 15:24

AALBORG: Enten elsker man den, eller også hader man den – ikke desto mindre er det for mange en kæmpe juletradition at få set Love Actually i julemåneden.  

Og hvad er bedre end at kunne se filmen på det store lærred med en gin i hånden? 

Det har du nemlig mulighed for at opleve tirsdag 20. december klokken 18.30 i Cinemateket, der er en del af Biffen i Nordkraft.

Helt i ånden af Love Actually serveres der gin fra Nordjysk Brænderi før filmen, så der er altså lagt op til en tophyggelig aften. 

Om filmen skriver Biffen:

- Varm op til hjerternes fest med julekomedien par excellence, ‘Love Actually’, der følger otte par og deres bittersøde udfordringer. Filmen kan prale af et ekstremt stærkt hold af britiske skuespillere, der folder deres personer ud som rigtige mennesker. Instruktør Richard Curtis stod tidligere bag manuskriptet til succesen ‘Fire bryllupper og en begravelse’ – og det mærkes. Filmens mange sceneskift og dens enkle budskab er udtalt feel good: Luk øjnene op, og du vil opdage, at kærligheden blomstrer overalt.

Prisen ligger på 105 kroner for en voksen, og der er rabat til både studerende og seniorer.

Billetsalget plejer at gå hurtigt, så du skal skynde at sikre dig en billet på Biffen i Nordkrafts hjemmeside. 

Annonceret indhold

Nyeste