Lys i mørket er en ny event i Aalborg Zoo denne vinter.
Det sker

Laver ny vinterevent: Zoo tænder lys i mørket

Haven fejrer lysets tilbagevenden med ny begivenhed

27. januar 2023 kl. 09:56

AALBORG: Måske har du allerede spottet, at der foregår noget i Zoo. I hvert fald kunne man forleden aften pludselig se et kraftigt lys stråle over haven.

Og der er da også noget på vej. 

Haven lancerer her i februar nemlig en ny event Lys i mørket. Her vil Aalborg Zoo blive oplyst i alle solens strålende farver for at fejre livet og lysets tilbagevenden.

- Vi inviterer gæsterne indenfor i den blå time, så de kan opleve lyset skifte i skumringen. Og når mørket falder på, vil kreative lysinstallationer skabe spektakulære effekter og fremkalde nye sider af haven, fortæller Lars Jeppesen, der er designer på Lys i mørket, i en pressemeddelelse.

Zoo har de seneste år haft succes med at skabe stemningsfulde lysoplevelser til Jul i Zoo, men lysfesten i februar bliver noget helt andet.

- Det her er storladent og pompøst, og en helt anden måde at se Zoo på. Vi bruger lyset til at skabe nye og unikke oplevelser og sætte spot på områder, som man normalt ikke har så meget opmærksomhed på i dagslys, forklarer Lars Jeppesen.

Der er åbent til Lys i mørket 11.-12. februar og 18.-26. februar. Alle dage kl. 16-20. Billetprisen er reduceret om aftenen - og du kan selvfølgelig også bruge dit årskort.

Annonceret indhold

Nyeste