The Show – A Tribute to ABBA - med al musikken og forsangere, der ligner og synger som den ægte vare.
Det sker

Mamma Mia - jubilæumsshow med ABBA kommer til Aalborg

Det bliver hits på hits på hits når The Show – A Tribute to ABBA kommer til Aalborg

14. november 2022 kl. 10:17

AALBORG: Selv om Agneta og Frida ikke er med, så er det nærmest to kloner af de legendariske forsangere, der kommer til Aalborg i april 2024 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

ABBA fik sit store gennembrud til Melodi Grand Prix i 1974, og det blev startskuddet til en legendarisk karriere.

The Show hylder 50-året for ABBA’s gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe. Siden 2001, hvor The Show blev skabt, har det givet nyt liv til ABBA’s velkendte toner. Med flere end to millioner solgte billetter gennem tiden er The Show mere end klar til at fejre 50-års jubilæet med et brag af et show, der først kommer til AKKC om halvandet år, 5. april 2024.

Oprindelige guitarist

The Show – A Tribute to ABBA er en stor produktion.

For at give showet så meget original lyd som overhovedet muligt, vil publikum på denne tour møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson, som både har været med til at indspille ABBA’s seneste album Voyage, har turneret med de originale ABBA-medlemmer Björn og Benny og deltaget i indspilningerne af begge Mamma Mia-filmene samt medvirket på soundtracks til begge film.

De to kvindelige forsangere ligner ikke blot originalerne, men de lyder også så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv den største skeptiker bliver overbevist. ABBA-fans kan glæde sig til at opleve, når The Show genskaber den autentiske ABBA lyd til et brag af et show.

Billetter kan købes i AKKC og her.

Annonceret indhold

Nyeste