Guillermo de La Tierra har været på besøg hos Storch Attitude, så han står skarpt til dagen, fortæller Marianne Storch.
Det sker

Marianne holder åbningsfest: Sving hofterne til cubanske salsarytmer

Der er både musik og lidt godt til ganen, når Marianne Storch officielt indvier de nye lokaler

31. maj 2023 kl. 10:01

Onsdag eftermiddag kan man på Vesterbro forvente stemningsfulde rytmer og danseglade mennesker.

Marianne Storch, som ejer frisørsalonen Storch Attitude, fejrer nemlig, at hun efter en vandskade i den gamle salon kunne slå dørene op til nye lokaler tidligere på måneden – og det skal fejres med pølsevogn, bobler og rytmisk musik.

- Der kommer til at være noget hyggeligt latinmusik, men der vil også blive spillet noget, hvor man ikke kan lade være med at svinge hofterne.

- Vi får besøg af Guillermo de La Tierra, som blandt andet holder latinaftener på D'Wine. Han kommer og spiller sammen med Thomas Omondi, som laver salsa-arrangementer i Aalborg, fortæller hun.

Receptionen finder sted 31. maj klokken 17.00 på den lille plads foran butikken på Vesterbro 30, og man er velkommen til at tage del i fejringen.

Guillermo de La Tierra (tv.) og Thomas Omondi er klar til at give den gas til receptionen.

Tarot og terapi

I skrivende stund har cirka 50 vist interesse for den festlige begivenhed.

- Jeg danser selv en del, og jeg tænker, at der kommer mange fra dansestudiet BeYou og danser med, siger Marianne Stoch.

Man kan også møde Kristina Fjeldgaard Thorsen fra Prinsesse Slottet i Randers. Hun laver blandt andet regressionsterapi og tarotlæsning, og hun er en af dem, som fremover kommer til at besøge salonen som månedens gæst.

Annonceret indhold

Nyeste