Det er anden gang, Mette Kringel inviterer til åben have på Solsiden. Sidste år var arrangementet en stor succes.
Det sker

Mette åbner sin julepyntede have for dig

Du får masser af inspiration og idéer, når der er åben have hos Sallings chefdekoratør 

17. november 2022 kl. 19:39

NØRRESUNDBY: Hun er bare vild med jul og med at pynte op til højtiden, ikke mindst i sin egen have. 

Og nu får du chancen for at træde indenfor i et helt særligt juleunivers med lys, pynt og julestemning, når Mette Kringel, der er chefdekoratør i Salling, inviterer indenfor til åben julehave.

Der er masser af inspiration at hente i den julepyntede have.

Med udgangspunkt i naturens materialer som kogler, gran, mos og grene har hun forvandlet den 900 kvadratmeter store villahave på Solsiden til noget helt særligt - og i den forbindelse fornægter hendes kreative baggrund sig ikke.

- Jeg elsker at pynte op, og jeg gør det egentlig mest for min egen skyld. Jeg slapper meget af med at gå og hygge mig i haven, siger hun, der tidligere har ejet La France på Boulevarden og Carla Blomster i Øgadekvarteret.

- Efter en travl dag i Salling, hvor jeg har været inde hele dagen, er der ikke noget som at komme hjem og flytte lidt rundt på et par krukker.

Året rundt bruger Mette Kringel mange timer i haven, der er hendes kreative åndehul på Solsiden.

Sidste år var første gang, Mette Kringel og hendes mand Morten inviterede indenfor til åben julehave, og det er netop interessen fra dengang, der gør, at de har mod på at prøve igen.

- Vi er heldigvis begge interesseret i haven. Jeg pynter mest og kommer med idéerne, mens han er min tålmodige, hjælpende mand. Den glæde, vi har ved haven samt vores mange idéer, vil vi gerne dele med andre, siger Mette Kringel.

- Og når vi åbner haven, er det rigtig hyggeligt at snakke med dem, der kommer og har de samme interesser som os. Jeg håber, jeg kan inspirere og give nogle idéer videre - og måske få nogle gæster i julestemning.

- Den glæde, vi har ved haven samt vores mange idéer, vil vi gerne dele med andre, siger Mette Kringel, der har taget initiativet til åben have sammen med sin mand, Morten.

Udover at pynte både ude og inde hjemme på Solsiden, lægger Mette Kringel også meget arbejde i sin Instagram @havepaasolsiden. Hun lægger ikke skjul på, at haven betyder noget helt særligt for hende som et kreativt frirum, og inspirationen til det julepynt, du kan købe til arrangementet, er også hentet i naturen.

- Jeg sælger lidt kranse og andre juleting, jeg har lavet. Jeg kan godt lide være kreativ og for eksempel binde kranse og lave små træer, sige hun.

- Og jeg kan ikke bruge det hele selv, så carporten er omdannet til en lille butik i dagens anledning.

Naturens materialer er omdrejningspunkt, i Mette Kringels kreative juleunivers.

Det er på lørdag, 19. november, Mette Kringel inviterer dig indenfor til åben julehave. Adressen er Solsiden 15 i Nørresundby, og haven er åben fra klokken 10 til 16.

Entré er 25 kroner, og udover et besøg i haven, får du også kaffe og kage, som du kan nyde i det julepyntede drivhus eller i det lille havehus. 

Når der er åben have, kan du blandt andet nyde en kop kaffe her i drivhuset.
Annonceret indhold

Nyeste