- Jeg vil gerne give kunderne gode oplevelser og sørge for, at når de går herfra, så står de bare knivskarpe, siger Michael Vinther Larsen.
Det sker

Michael har en plan: Sådan forkæler han sine kunder

Forbipasserende er også velkomne til at nyde et glas i butikkens gårdhave

02. juni 2023 kl. 11:01

AALBORG: Hos herretøjsbutikken Albert Rex kan man de kommende uger starte weekenden ud med lækre sommervine i hyggelige omgivelser.

Indtil 7. juli afholdes der nemlig Fredags Vinbar i butikkens gårdhave, og går man tilfældigvis forbi porten ind til haven, kan man bare kigge ind.

- Vi havde bare lyst til at gøre noget anderledes, fortæller indehaver Michael Vinther Larsen.

Ved den første Fredags Vinbar 26. maj besøgte omkring 25 mennesker butikkens gårdhave.

Den gode oplevelse

Hos Albert Rex, som ligger på Nørregade 22, kommer personlig betjening og god service i første række.

Michael Vinther Larsen har været i tøjbranchen, siden han var 17 år, men efter corona og hele digitaliseringen har han for alvor opdaget, at fysiske butikker virkelig kan noget, fortæller han.

- At gå ind i en butik og møde mennesker og mærke magien, der opstår, når man snakker med hinanden. Det er fantastisk, synes jeg.

Af samme grund har han valgt, at butikken ikke skal have en webshop, og at tilbudsræs ikke er noget for ham. I stedet prioriterer han at værne om sine kunder.

Til Fredags Vinbar kan man forvente kvalitetsvin.

Michael Vinther Larsen fyldte for nyligt 50 år og valgte i den forbindelse at invitere en række kunder til smørrebrød på Mortens Kro.

- I stedet for at servere kagemand og champagne i butikken tog vi kunderne ud af de faste rammer og smed dem på en kro, hvor de ikke kunne købe noget. De skulle bare være der, og så hyggede vi om dem, fordi vi synes, det er det værd.

Kvalitetsvin og god service

På samme måde er Fredags Vinbaren stablet på benene for at skabe gode relationer mellem gamle og nye kunder.

- Det er simpelthen for at sige til dem, at de bare kan komme og så drikke et par glas vin, og hvis de vil ind og kigge på tøj, er det fint. Hvis ikke, så ved jeg, at de kommer en anden dag, hvor vi kan hjælpe dem.

Under Fredags Vinbaren vil porten ud til gågaden stå åben, så forbipasserende kan kigge ind.

Den første vinbar blev afholdt 26. maj, og hver fredag klokken 16.00 til 19.00 frem til 7. juli byder Albert Rex på kvalitetsvin, som kommer fra D’Wine.

- Derudover vil der stå en kyndig og dygtig person fra D’Wine, som skænker op og kan fortælle lidt om de forskellige vine, fortæller Michael Vinther Larsen.

Annonceret indhold

Nyeste