At give publikum et musikalsk show i topklasse kræver de største stjerner, og derfor er en række af Danmarks bedste sangere og skuespillere samlet i Askepot – The Musical. I rollen som Ella/Askepot ses den unge komet Johanne Milland (billedet), der fik sit store filmgennembrud med sin hovedrolle i det romantiske drama Venuseffekten (2021), hvor hun blev nomineret til både en Robert- og en Bodil-pris.
Det sker

Musical i nye klæder: Stjerneparade kommer til Aalborg

Der mangler ikke store navne på og bag scenen, når AKKC slår dørene op til en farverig makeover af et kendt og elsket eventyr.

23. marts 2023 kl. 12:58
Opdateret kl. 14:53

Er du til mode, musik og eventyr, kan du roligt glæde dig til maj næste år.

Her besøger en ny og farvestrålende udgave af ”Askepot – The Musical” nemlig Aalborg med et væld af stjerner på og bag scenen.

Rasmus Seebach står bag musikken

I rollen som Ella/Askepot ses den unge komet Johanne Milland, der fik sit store filmgennembrud med sin hovedrolle i det romantiske drama Venuseffekten (2021), hvor hun blev nomineret til både en Robert- og en Bodil-pris.

Derudover tæller rollelisten ingen ringere end Stig Rossen, Caroline Henderson, Rasmus Brohave, Cristopher Schøllhammer Rørmose og Pelle Emil Hebsgaard.

Bag musikken står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange til musicalen.

Fakta om "Askepot - The Musical"

Holdet:

●Sange og sangtekster: Rasmus Seebach, i samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer

● Manuskript: Line Knutzon

●Instruktør: Thomas Agerholm

●Scenograf: Benjamin La Cour

●Kostumer: Soeren Le Schmidt

●Koreograf: Nellie Bethel

●Lysdesign: Jeppe Lawaetz

● Kreativ Executive Producent: Thomas Langkjær

●Produktionsselskab: Lion Musicals i samarbejde med Live Nation

Rolleliste:

●Askepot/Ella: Johanne Milland

● Prinsen/Jean Claude Barriere: Cristopher Schøllhammer Rørmose

●Den onde stedmor/Mrs. Poolstick: Caroline Henderson

●Kammertjener/Andreas: Rasmus Brohave

●Kongen/Chef for modehuset: Stig Rossen

●Den Gode Fe/Chefdesigner: Pelle Emil Hebsgaard

●Jacqueline (stedsøster)/Model #1: Kirstine Moses

●Fleur (stedsøster)/Model #2: Maja Glenber

●Samt stort ensemble og liveorkester

Manuskriptet er skrevet af Line Knutzon, som er en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere – og til at levere forestillingens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer er ingen ringere end Danmarks pt. mest omtalte modedesigner Soeren Le Schmidt.

Ond stedmor og masser af magi

”Askepot – The Musical” får verdenspremiere til marts næste år. Turnéen kommer til Aalborg 8.-12. maj, hvor det bliver til hele seks forestillinger på AKKC’s store scene i Aalborghallen.

- Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot – The Musical. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik bliver en af historiens største kærlighedshistorier fremført på en helt ny måde, hvor fortællingen begynder i nutidens pulserende og ikke altid lige eventyrlige modebranche.

- I Askepot – The Musical er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien – tværtimod, lyder det fra AKKC som optakt til det store show.

Store navne i produktionen

”Askepot – The Musical” opføres i et samarbejde mellem Live Nation og Lion Musicals, der blandt andet står bag de kendte danske musicalproduktioner som Pretty Woman – The Musical, The Bodyguard – The Musical, Midt om natten, Kærlighed ved første hik – The Musical, den aktuelle musical Jersey Boys og mange, mange flere.

Billetter til Askepot – The Musical 8.-12. maj 2024 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg mandag 27. marts kl. 12 og købes via akkc.dk eller i AKKC’s billetkontor.

Og du kan allerede nu få en smagsprøve på musicalen samt se interviews med blandt andre Rasmus Seebach ved at besøge aalborg.nu på Instagram.

Annonceret indhold

Nyeste