Videnskabsklubben er en non profit-organisation, der arbejder for at fremme børn og unges forhold til naturvidenskab. Klubben har leg, læring, nysgerrighed, eksperimenter og samarbejde på tværs af aldersgrupper i centrum.
Det sker

Nu kan dit barn gå til videnskab i fritiden – helt gratis

Glem fodbold og badminton. Nu kan dit barn gå til "videnskab" i fritiden – det er gratis, men du skal skynde dig, for der er stor efterspørgsel på populære tilbud 

12. oktober 2022 kl. 08:00

AALBORG: Nu kan nysgerrige og naturinteresserede børn gå til videnskab i fritiden, præcis ligesom man kan gå til fodbold, spejder eller ridning. 

Om kort tid udbyder Videnskabsklubben, der står bag det gratis fritidstilbud, nemlig sit nye og populære forløb om kemi i Aalborg, som en af de få udvalgte byer i landet. Og du kan deltage ganske gratis i det naturvidenskabelige forløb i efteråret, hvis du går i 4., 5. eller 6. klasse. 

- I Videnskabsklubben skal man ikke kunne eller være noget særligt for at være med. Det er et tilbud for alle nysgerrige børn, der har lyst til at prøve kræfter med en sjov og anderledes fritidsaktivitet. Vi skaber positive og inkluderende fællesskaber for børn og unge, hvor de får mulighed for at udvikle deres selvopfattelse, identitet og sociale kompetencer. Uden konkurrence eller karakterer, forklarer direktør Rikke Schmidt Kjærgaard i en pressemeddelelse. 

Det gratis fritidstilbud vil løfte trivslen blandt børn i Aalborg, der møder hinanden på kryds og tværs af forskellige skoler. 

- Der er ekstremt stor efterspørgsel på vores tilbud, og vi har lange ventelister mange steder i landet. Der er virkelig mange børn, der har behov for at blive grebet og inkluderet i interessefællesskaber som vores, der ligger ud over skolen, siger hun. 

Videnskabsklubbens tilbud kører fra uge 43 til 49 i samarbejde med lokale gymnasier, der stiller lokaler og frivillige elever til rådighed.

Holdene afholdes på Aalborghus Gymnasium med opstart tirsdag 25. oktober klokken 15.30-17.00 og alle tirsdage derefter og på Aalborg Katedralskole med opstart torsdag 27. oktober klokken 16.00-17.30 og alle torsdage derefter. 

Du kan læse mere på Videnskabsklubben.dk. 

Annonceret indhold

Nyeste