En standard voksenbillet til farveløbet koster 249 kroner, mens en børnebillet koster 99 kroner.
Det sker

Nu kommer årets farvefest til Aalborg

Skumkanoner og majsmel i alle farver – skal du med?

01. juni 2023 kl. 17:00

AALBORG: Det var en bragende succes, da farveløbet ColorFun sidste år kom til Aalborg for at kaste farve på aalborgenserne. Bogstaveligt talt.

Og nu vender konceptet altså tilbage til det nordjyske 10. juni.

Løbet er fem kilometer langt, og du kan deltage, uanset om du er fire eller 80 år gammel.

Samtidig betyder det ikke noget, om du er en erfaren løber, for løbet er ikke på tid – det handler bare om at have det sjovt, lyder det fra manden bag arrangementet, Kenneth Hertsdahl.

Alle regnbuens farver

I løbet af den fem kilometer lange rute bliver man mødt af fem farvestationer, hvor man vil blive overøst med farver – som i øvrigt består af majsmel med frugtfarve.

Alle deltagerne opfordres til at tage hvidt tøj på, så farverne for alvor slår igennem.

Hvis vejrguderne tillader det, bliver der sat skumkanoner op.

Ruten er helt den samme med start fra Lindholm Strandpark ud til Verdens Ende og tilbage igen.

- Det fungerede rigtig godt sidste år, og det er ikke nødvendigt at afspærre veje. Det eneste, der på den måde skal koordineres, er, at man ikke må løbe gennem bådelauget, men det er der styr på, fortæller Kenneth Hertsdahl.

På festpladsen bidrager DJ’en til den gode stemning med festlig musik, og der vil være barvogn, foodtrucks og sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Gode chancer for skum

Derudover kan man også glæde sig til at se skumkanonerne i action. Sidste år kom de desværre ikke i brug, fordi det blæste omkring 18 meter i sekundet.

- Men lige nu ser det ud som om, at det bliver godt vejr med knap så meget blæst, så jeg glæder mig til at fyre nogle skumkanoner af, siger Kenneth Hertsdahl.

Ved sidste farveløb deltog omkring 700 i festen, men i år bliver det endnu vildere.

- Vi har fået mange flere tilmeldte i år. Allerede nu har vi omkring 300 flere tilmeldte, og jeg regner med, at vi bliver omkring 1000 deltagere, fortæller han.

Annonceret indhold

Nyeste