Lise og Michael har endnu engang udvidet familien. Dette er dog en af parrets andre sønner.
Mennesker

Nybygger-par er blevet forældre igen

En lille ny er kommet til verden - nu har parret tre børn

15. september 2023 kl. 15:06

Lise Vandborg og Michael Christensen tonede i 2016 frem på danskernes tv-skærme i programmet Nybyggerne, hvor de vandt en af de største tv-præmier overhovedet; det "blå" rækkehus i Farum til en værdi af 3,4 millioner.

Nu er der igen sket noget meget skelsættende for deres familie.

For få dage siden kunne det nordjyske kendispar, Lise og Michael, melde ud, at de endnu engang er blevet forældre. Parret har i forvejen to drenge, og denne gang blev det endnu en lillebror, de kunne byde velkommen til verden.

Lise Vandborg fødte parrets tredje dreng på Aalborg Universitetshospital i sidste uge, tirsdag 5. september. 

Lise Vandborg har offentliggjort den lille babys ankomst i en reel på Instagram, hvor hun har sammenklippet nogle af de fantastiske billeder fra fødslen. Hun skriver:

- Nu er vi 5. De seneste dage er blevet brugt på alt det man skal nå, når en lille ny kommer. Mere om det på et senere tidspunkt, men for nu skal I vide, at vi har det godt.

- Vi tager ro til at komme i gang med tilværelsen og lære vores lille elskede lillebror at kende... og nå ja: Finde et navn, skriver hun.

Da parret tilbage i 2016 deltog i Nybyggerne boede de sammen i en lejlighed i Aalborg. De flyttede til Farum i Nybygger-huset og valgte sidenhen at sælge det for at flyttet tilbage til Nordjylland. Nu har de placeret sig i naturskønne Skørping, hvor de har bygget nyt hus, der kan rumme deres familie på fem.

Annonceret indhold

Nyeste