Boost Aalborg tilbyder en ny og avanceret måde at styrketræne på. Man har et armbånd, som styrer træningen til glæde for især de unge over 40, der gerne vil holde kroppen vedlige. Her viser indehaver Kasper Mark Larsen sine nye maskiner frem.
Det sker

Nyt avanceret træningscenter: Et armbånd styrer det hele

Nyt træningscenter tager styrketræning til nyt avanceret niveau

29. december 2022 kl. 12:05

AALBORG: Slut med at huske, hvad du løftede sidst, du sad i maskinen. Det nye træningscenter Boost Aalborg tilbyder træning, hvor maskinerne indstiller sig selv og husker, hvor mange kilo du løftede sidst.

Maskinerne er udviklet af Egym og leverer et hidtil uset niveau af computerstyring. Det fortæller Kasper Mark Larsen, der mandag åbner det første center af sin art i Aalborg.

- Vi henvender os primært til alle, der gerne vil træne optimalt og være sikker på, at man gør det bedst muligt uden at komme til skade, siger Kasper Mark Larsen.

Egym-maskinerne indstiller sig selv i højde og funktion, så snart brugeren logger sig på ved at sætte armbåndet til skærmen.

Brugerne af denne type cirkeltræning er alle, der gerne vil i gang med en træning, der passer til dem.

- Ved dit første besøg, giver vi dig en grundig intro-gennemgang af maskinerne, laver en styrketest og indstiller maskinerne til netop dig. Din styrke og personlige indstillinger bliver gemt på et chiparmbånd. Derefter bruger du denne chip til at logge på maskinen, siger Kasper Mark Larsen.

Det betyder altså, at Egyms udstyr hele tiden måler på brugeren, der kun skal have hjælpe første gang, når hver af de otte maskiner skal indstilles. Derefter kører det hele af sig selv, og maskinens programmering sørger selv for at udfordre brugeren.

Boost Aalborg tilbyder også almindeligt træningsudstyr, hvis man skal supplere sin cirkeltræning.

Foruden Egym er der også mulighed for at variere træningen med dødløft, håndvægte, cardio-maskiner og et multitårn med forskellige slags træk til bryst, ryg og arme.

Samtidig får brugerne adgang til en app, der gemmer omfattende data om ens personlige tal som vægt, fedtprocent, kropsalder og meget mere.

Boost Aalborg kan findes bag Ilva på Nålemagervej 6C og åbner officielt mandag 2. januar 2023.

Men der er åbent hus allerede fredag den 30.12 fra 9-17, hvor man kan opleve de nye maskiner.

Boost Aalborg ligger lige bag Ilva ud mod Sønderbro.
Annonceret indhold

Nyeste