AKKC har fået et gigantisk gavlmaleri, som de snart vil indvie.
Det sker

Gratis øl og is: Du er inviteret, når gigantisk galvmaleri skal fejres

Du er inviteret med til den fede åbningsfest, når et nyt varetegn i byen bliver afsluttet

09. juni 2023 kl. 08:33
Opdateret kl. 08:50

AALBORG: Det er slut med 80'er mosaikken på AKKC's store scenetårn. For i netop dette øjeblik bliver nogle af de sidste penselsstrøg lavet på et af Aalborg helt nye varetegn. Det er den verdenskendte kunstner, Martin Ron, der været i gang med at skabe et det gigantiske maleri.

Derfor er du er inviteret til at komme og fejrer det store maleri torsdag den 15. juni. Her lægger kunstneren sidste hånd på værket, og det fejrer AKKC med en åbningslounge kl. 14-17, hvor der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med musik, gratis øl og is. Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

- Vi synes, det kræver en festlig markering af det færdige værk, og derfor håber vi, at der er mange, som har lyst til at kigge forbi 15. juni kl. 14-17 til en hyggelig eftermiddag med direkte udsyn til det nye, flotte motiv, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC i pressemeddelelsen.

Det er den verdenskendte kunstner, Martin Ron, der været i gang med at skabe et det gigantiske maleri.

Gratis øl og is

Til åbningsloungen, der foregår i Kildeparken foran det store scenetårn, skaber AKKC et hyggeområde blandt De Syngende Træer, ligesom man også er velkommen til selv at tage et picnictæppe med og slå sig ned.

Der vil være øl og sodavand til de tørstige, og Nordjyske Ice Bakers uddeler gratis is – alt sammen til de første 250 fremmødte.

Det hele bliver krydret med lækker musik - og sikkert toppen med masser af solskin.

Åbningsloungen finder sted torsdag 15. juni klokken 14-17 i Kildeparken.

Annonceret indhold

Nyeste