Gin & Tonic Cruise på Limfjorden er blevet en stor succes, og til sommer vender sejladserne tilbage.
Det sker

Populær Gin & Tonic Cruise vender tilbage

Du kan allerede nu købe billet til sommerens sejladser

16. november 2022 kl. 17:58

AALBORG: Det var en succes allerede første gang, du kunne stige ombord på MS Kysten og nyde et Gin & Tonic Cruise på Limfjorden.

Siden første sejltur sidste år er eventen bare vokset - og nu kommer den gode nyhed til dig, der gerne vil med ombord: Arrangøren Mr. Booze fortæller, at der kommer hele 30 ture i Aalborg til sommer.

Mr. Booze er en spirituswebshop med hovedsæde i Aalborg, og direktør Oliver Bruun glæder sig over succesen.

- Første år solgte vi knap 600 billetter og i år lige knap 1600 billetter. Vi har derfor valgt at give den ekstra gas i 2023, hvor vi laver 30 ture i Aalborg - og samtidig også udvider til Aarhus og Silkeborg, siger han.

Gin & Tonic Cruise foregår som nævnt ombord på historiske M/S Kysten, som ligger ved Havnefronten. Turen varer halvanden time, og ruten tager blandt andet skibet forbi Stigsborg Brygge, Østre Havn, Musikkens Hus og Utzon Center, for herefter at sejle ud mod Egholm, inden båden igen sejler retur. Alt imens du nyder tre forskellige gin & tonic.

I det hele taget får oplevelsen et nøk opad i år, fortæller Oliver Bruun.

- I sommer modtog alle gæster et tilfredshedsskema efter turen. Her svarede hele 97%, at de gerne vil deltage i arrangementet igen, siger han.

- Vi har fået meget god feedback og nogle forslag til forbedringer, som vi kommer til at implementere næste år, så oplevelsen kun bliver endnu bedre.

Oliver Bruun fortæller blandt andet, at det visuelle udtryk ombord på båden får en opgradering, ligesom der vil blive fortalt mere end tidligere undervejs, blandt andet om de steder, man sejler forbi. Derudover arbejdes der på at optimere flere ting, som bliver afsløret i løbet af foråret. 

De stigende priser i samfundet har også ramt Mr. Booze og omkostningerne til Gin & Tonic Cruise. Billetprisen får derfor en lille stigning, men Oliver Bruun håber alligevel at se nogle af de trofaste gæster ombord, når sejladserne begynder i juli 2023. 

- Vi har mange faste gæster, som har været med, siden vi startede i 2021, og dem håber jeg også at se næste år, siger han.

- Ligesom vi selvfølgelig håber at se en masse gin-glade gæster fra hele landet. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at de får en unik oplevelse.

Turene finder sted på udvalgte torsdage og lørdage henover over sommeren, du finder mere info og kan købe billet på www.mrbooze.dk

Annonceret indhold

Nyeste