Pyrus plejer at trække mange publikummer, når han optræder med de gode gamle julesange fra Alletiders Jul. Her optræder han i Hjørring.
Det sker

Pyrus kommer til byen - for allersidste gang

Inden længe kan du opleve én af de største julekalenderhelte, vi har

17. november 2022 kl. 12:01

AALBORG: Det har ikke rigtig været jul uden Pyrus. Snart lægger den folkekære nisse dog huen på hylden, men nu har du muligheden for at opleve ham en sidste gang, inden han går på nissepension.

Lørdag 3. december kommer Pyrus til Aalborg Storcenter, hvor du kan opleve ham på Centertorvet klokken 12.00.

- Der bliver helt sikkert gang i den, sang i den, mere ramasjang og tju-bang i den. Vi er usædvanligt heldige med at få Pyrus til Aalborg Storcenter, siger center manager Niels Adolfsen.

Han ser frem til en dag, hvor Aalborg Storcenter bliver fyldt med masser af glade børn, der kommer for at opleve en af de største julekalender-helte, vi har herhjemme.

Efter showet vil der være mulighed for at få en selfie med Pyrus. Normalt har Jan Linneberg sat 30 minutter af til billeder, men Aalborg Storcenter har været så heldig at få 60 minutter med ham.

- Vi forventer, der kommer til at være rigtig mange i Aalborg Storcenter for at se hans Pyrus-show og få en selfie, fortæller Niels Adolfsen.

Jan Linneberg har medvirket som Pyrus i fire julekalendere og i én Pyrus-film. Den store succes har dog ikke altid været en dans på roser, har han for nyligt fortalt i et stort interview til TV2 - hvilket blandt andet har resulteret i et alkoholmisbrug, som Jan Linneberg nu er ude af.

Annonceret indhold

Nyeste