Musikkens Plads er klar til fest, når Shu-bi-dua bliver hyldet ved en stor koncert, hvor en række kunstnere fortolker nogle af de mange hits.
Det sker

Shu-bi-dua hyldes med stor koncert: Her er de første navne på plakaten

En lang række af kunstnere går på scenen og synger deres helt personlige version af et Shu-bi-dua-hit

21. maj 2023 kl. 15:36

AALBORG: Vuffelivov, Hvalborg, Sexchikane, Står på en alpetop og Den røde tråd. Få bands har som Shu-bi-dua produceret hits, som alle danskere kan synge med på. 

Så der er lagt op til en sand folkefest, når Shu-bi-duas 50 års jubilæum bliver fejret i en stor, tv-transmitteret hyldestkoncert på Musikkens Plads til sommer.

Det er et af de største danske bands med en perlerække af hits, der bliver fejret på Musikkens Plads til sommer.

Og de første artister er nu på plads. Folkekære Birthe Kjær er én blandt en perlerække af danske kunstnere, som går på scenen og synger sin helt personlige version af et Shu-bi-dua-hit. TV2 Danmark er med i fejringen og sender koncerten senere på sommeren. Det skriver medarrangøren Musikkens Hus i en pressemeddelelse.

Du kan også opleve rockbandet Michael Learns to Rock, komiker, skuespiller, komponist og musiker Martin Brygmann, dancehall-duoen Djämes Braun, den unge komet Ida Laurberg og den musikalske satiregruppe Platt-Form. 

Birthe Kjær er en af de mange kunstnere, du kan møde, når der er stor hyldestkoncert for Shu-bi-dua.

Den røde tråd i hyldestkoncerten er Shu-bi-duas store sangkatalog. Hver af de deltagende kunstnere fortolker sit eget favoritnummer, når de hylder det ikoniske band på scenen – og der er masser af hits at vælge fra, for Shu-bi-dua har cirka 240 sange i rygsækken.

Flere af de tidligere medlemmer af Shu-bi-dua kommer også på scenen – både for at spille og for at deltage i festen. Det er Hardinger Band, der tæller Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard. 

Derudover holder The X Orchestra, der fungerer som fast backing band for TV2’s X Factor, sammen på trådene. De bakker nemlig alle artisterne op under fejringen af det helt store Shu-bi-læum.

Koncerten finder sted på Musikkens Plads foran Musikkens Hus torsdag 15. juni klokken 19.

En billet til den udendørs koncert koster 350 kroner, og du finder billetsalget og mere info lige her. 

Annonceret indhold

Nyeste