Du kan følge VM på storskærm i Gigantium. Her ses der fodbold på storskærm på Gammeltorv ved en tidligere lejighed.
Det sker

Skal du se VM på Storskærm i Gigantium? Så skal du skynde dig

Billetterne blev frigivet i onsdags, og mange har allerede sikret sig deres plads i Gigantium, til når VM-kampene vises på indendørs storskærm

12. november 2022 kl. 12:04

AALBORG: Har du planer om at følge Danmarks VM-kampe på Storskærm i Gigantium? Så bør du ikke vente for længe med at bestille dine billetter.

Interessen for at følge VM på storskærm indendørs er nemlig større end forventet, fortæller Kristian Gislason. Han er direktør i Future Live, der sammen med Aairport Festival afvikler Hyandai Fanzonen i Gigantium, hvor Hyandai er officiel FIFA-sponsor. 

- Som det ser ud lige nu, er 50 procent af billetterne til Danmark/Frankrig-kampen allerede afsat. 

Kampen mellem Danmark og Frankrig foregår lørdag 26. november klokken 17.00, mens de øvrige kampe ligger på hverdage, hhv. 22. november og 30. november. Her er lidt under halvdelen af billetterne afsat.

-Vi tror selvfølgelig, at det spiller ind på billetsalget, at nogle kampe er på hverdage i almindelig arbejdstid, siger Kristian Gislason.

Tirsdag 22. november spiller Danmark mod Tunesien klokken 14.00, og onsdag 30. november kan de se Danmarks Drenge spille mod Australien klokken 16.00.

Dørene åbner to timer før, kampen fløjtes i gang.

Det er gratis at se VM på storskærm i Gigantium, men det kræver dog, at du reserverer billet til den kamp, du gerne vil se. Du kan reservere billet til VM på www.universe.com, og du kan trække maks. to biletter pr. bruger.

Annonceret indhold

Nyeste