Arkivfoto.
Det sker

Jung kommer til Aalborg: Her spiller de koncert med popkomet

Billetter kommer allerede til salg fra i dag

25. november 2022 kl. 07:04

AALBORG: Sommer hænger uløseligt sammen med kolde øl og koncerter under åben himmel. Og her i Aalborg er Skovrock på det nærmeste en institution.

Skråen har tidligere på måneden løftet sløret for de første datoer og navne, og nu kan vi her på aalborg:nu tilføje endnu et par navne og en dato.

Allerede fra i dag, fredag 25. november, kan du nemlig købe billet til en dobbeltkoncert med to af de mest hittende danske navne de senere år. 

Om du helst vil skråle med på Blitz, baby - Tur, retur - eller Forfra forbundet, så spiller Jung til Skovrock 11. august. De får følgeskab af den dansk-walisiske sangerinde med det nordjyske islæt Drew Sycamore, som denne sommer åbnede Orange Scene til den 50. udgave af Roskilde Festival.

Flere på vej

Og programmet for Skovrock 2023 stopper slet ikke her.

- Vi kan snart løfte sløret for yderlige en række navne og datoer og er heller ikke færdige med at forhandle om flere, siger leder af Skråen, Jørgen Nissen.

Han ønsker ikke at afsløre flere navne på nuværende tidspunkt, men der vil - ligesom i år - komme en pakke med fire koncerter til salg, inden julehandlen for alvor går i gang.

- Vi arbejder på højtryk på at lande flere koncerter, herunder en med et udenlandsk navn. Men mange lande er fortsat påvirkede af nedlukninger og krise, og det gør det svært at få nogen til at sætte deres underskrift på noget. Jeg ønsker derfor ikke melde noget ud, før vi er helt sikre, lyder det fra Jørgen Nissen.

Skråen har som sagt tidligere offentliggjort, at Gilli og Ude Af Kontrol spiller 17. juni 2023, mens D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy spiller ugen efter, lørdag 24. juni.

Annonceret indhold

Nyeste