Det sidste hegn på Kastetvej er på vej væk her foran mikrobageriet.
Det sker

Smilet er ekstra stort hos bager i Vestbyen - endelig fri af vejarbejdet

Det sidste hegn er fjernet foran butikken på Kastetvej 

17. marts 2023 kl. 18:20

AALBORG: Han er rigtig glad i dag - William Kærup, der ejer bageriet BreadByKaerup på Kastetvej.

- Efter to års venten er vi fri for hegn, afspærringer og manglende fortov foran bageriet, fortæller han, der dagligt har levet med de udfordringer, arbejdet med Plusbus har givet i Vestbyen.

William Kærup glæder sig over, at der igen er fri passage på fortovet foran bageriet. Det giver blandt andet plads til at opfylde hans drøm om udeservering.

- Jeg er generelt meget positiv, men min kollega har da sagt, at jeg smiler ekstra meget i dag.

Hegnet er den sidste forhindring foran bageriet, og den er samtidig udtryk for, at det lysner for de mange, der har været plaget af  gravearbejdet i forbindelse med etableringen af den kommende plusbus. Men efter i dag, fredag, er de sidste spor efterhånden slettet.

- For os betyder det, at hele passagen foran butikken er åben, og der er allerede meget trafik ude foran af folk, der skal til og fra Vestbyen Station, siger William Kærup.

- Nu kan man igen gå hele vejen i begge retninger på samme fortov, og man er ikke længere nødt til at krydse Kastetvej for at komme frem og tilbage.

Det betyder også, at der nu er plads til, at han kan realisere det, der var en drøm, allerede da han åbnede sit mikrobageri for to år siden.

- Jeg har hele tiden gerne villet have udeservering, og nu er det muligt. Jeg har fået grønt lys til at købe møbler, så det er jeg også rigtig glad for, siger William Kærup.

- Jeg har jo aldrig haft mulighed for udeservering før, så det er svært at sige, hvor mange, der bliver plads til. Men et sted mellem otte og 15 siddepladser, tror jeg. Det kommer an på, hvordan vi indretter det.

Han fortæller også, at der stadig vil være en lille smule arbejde på Plusbus-stationen:

- Men det er ikke noget, der kommer til at foregå og forstyrre ude foran det lille bageri.

Annonceret indhold

Nyeste