Stark indfører snart døgnåbent i byggecenteret her i Aalborg.
Det sker

Snart kan du handle døgnet rundt i byggemarked i Aalborg

Kæden åbner sin anden 24-7 forretning

20. marts 2023 kl. 11:26

AALBORG: Du kender det måske; man er godt i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt derhjemme, og så mangler man lige pludselig maling eller en fodliste. Og byggemarkedet er lukket.

Men fortvivl ej, for nu har du snart mulighed for at handle i Stark døgnet rundt.

Og det er her i Aalborg, kæden åbner sin anden 24-7 forretning. Dermed får kunderne adgang til byggecenterets fulde sortiment døgnet rundt. Med døgnåbent bliver det nemmere for håndværkerne at bygge og overholde deadlines. Det skriver Stark i en pressemeddelelse.

Fra mandag 27. marts udvider Stark Aalborg åbningstiden fra kl. 6-17 på hverdage til åbent døgnet og ugen rundt. Forretningen lukker simpelthen aldrig og vil da også meget passende få det nye tilnavn 24-7. 

- Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. Noget af det vigtigste for vores professionelle håndværkerkunder er at holde gang i deres byggeprojekter, siger trælastdirektør i Stark Aalborg Jakob Glintborg i pressemeddelelsen.

- Ved at holde åbent 24-7 kan vi sørge for, at håndværkerne aldrig behøver at gå i stå, fordi de f.eks. mangler værktøj eller byggematerialer. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt - bogstaveligt talt.

Han glæder sig over at kunne imødekomme kundernes behov for tilgængelighed og fleksibilitet.

- Vi ved fra vores 24-7 forretning i København, at mange håndværkere er begejstrede for muligheden for at handle døgnet rundt. Det giver noget fleksibilitet, hvis man for eksempel skal overholde tidsfrister, mangler nogle afgørende byggematerialer på skæve tidspunkter eller bare gerne vil i gang før myldretidstrafikken, siger Jakob Glintborg.

Du finder Stark Aalborg på Håndværkervej 5.

Annonceret indhold

Nyeste