Efter tre års ufrivillig corona-pause kunne Foreningen Aalborg Karneval i år langt om længe invitere sine tæt på 100.000 deltagere og publikummer tilbage til karneval i byens gader. 
Det sker

Stor ændring i Aalborg Karneval: Ny chef vil udvikle begivenheden

Aalborg Karneval får ny chef, der skal stå i spidsen for kæmpebegivenheden

26. november 2022 kl. 12:03

AALBORG: Sidste år i oktober kunne man pludselig søge stillingen som chef for Aalborg Karneval. 

Og nu har Foreningen Aalborg Karneval endelig fundet sin nye styrmand, der skal videreudvikle og lægge den fremtidige strategi for Nordeuropas største karneval. 

Det skriver Aalborg Karneval i en pressemeddelelse. 

Valget faldt på 51-årige Chris Kroer Jensen, der blandt andet har en fortid i Muskelsvindfonden som indsamlingschef og projektleder. Chris Kroer Jensen har endvidere været med til at starte NorthSide Festival og Food Festival i Aarhus samt Lego World i København.

Chris Kroer Jensen kommer med stor erfaring inden for eventbranchen og tiltræder nu som chef for Foreningen Aalborg Karneval. 

Den nye chef tiltræder 1. december og glæder sig til at trække i arbejdstøjet.

- Jeg glæder mig helt vildt til at skulle arbejde med udviklingen af Aalborg Karneval, herunder alle de forskellige interessenter, der bidrager til at skabe glæde og fest i Aalborg. Sjovt nok er Aalborg Karneval og Grøn Koncert begge startet i 1983, og jeg vil gå til opgaven med stor respekt for karnevallets 40-årige historie, men også med en ambition om at udvikle karnevallet i årene fremover. “Alle elsker karneval” – det gør jeg bestemt også, fortæller Chris Kroer Jensen. 

Aalborg Karneval har ikke haft en decideret chef siden 2019. Her stoppede samarbejdet med den daværende leder Kresten Thomsen.

Du kan komme til karneval i Aalborg igen 27. maj 2023.

Annonceret indhold

Nyeste