Benjamin Hav optræder med sit faste band Familien, der består af  Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).
Det sker

Mega show på vej med Benjamin Hav og Familien

Se her, hvornår du kan opleve det mange-stjernede setup i endnu større skala

31. januar 2023 kl. 11:02

AALBORG: Selvom du skal vente tre årstider, kan du alligevel godt begynde at glæde dig til at skråle med på hits som "Den Dejligste Boy," "Musse," og "Cannelloni & Kød".

Efter en "Mini-Danmarksturnéen" i efteråret vender Benjamin Hav & Familien nu tilbage 25. november 2023. Det oplyser AKKC i en pressemeddelelse.

Fem-stjernet turnéstart i Aalborg

Benjamin Hav & Familien væltede AKKC i 2022, da de skød deres mini-Danmarksturné i gang i Aalborghallen.

Koncerten var starten på en lavine af fremragende anmeldelser fra blandt andre Appetize, Nordjyske og GAFFA, der alle gav showet 5 stjerner, og publikum kan således allerede nu begynde at glæde sig. 

Med masser af ros og selvtillid i bagagen er det fra Benjamin Havn & Familiens side lagt op til, at deres allerede vellidte musikalske setup, sorte humor og underholdende sceneshow bliver ophøjet til et helt andet niveau, oplyser AKKC.

Større end nogensinde før
Det er ikke for sjov, når Benjamin Hav & Familien kalder den kommende turné for BIG SHOW! 

Når de drager på Danmarksturné til oktober er det med 15 byer på listen, hvoraf to er arenakoncerter. 

Og Benjamin Hav lover publikum, at det bliver kæmpestort.

- Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG! Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpestort beton i ørkenen BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang, udtaler Benjamin Hav.

Efter koncerten er der Late Night i AKKC - med alt den afterparty-stemning, cocktails og DJ-musik, du kan holde til. Late Night er gratis at deltage i, det vil sige, at arrangementet er åbent for alle og kræver ikke billet.

Billetter til Benjamin Hav og Familien i AKKC/Aalborghallen sættes til salg torsdag 2. februar kl. 10.00.

Annonceret indhold

Nyeste