Teater Nordkraft modtog prisen for Bedste Børne-Ungeforestilling med succesen ”Dig og mig ved daggry”.
Det sker

Tag en ven med gratis i Teater Nordkraft

I november og december kan du tage en med gratis, når du vil bruge en aften på at blive underholdt og inspireret 

16. november 2022 kl. 06:57

AALBORG: Whisky, flødeskum, tæpper og ren underholdning - nu endnu billigere. Det er hovedingredienserne i en god aften hos Teater Nordkraft, hvor du lige nu kan få to billetter for éns pris, fortæller PR-chef for Nordkraft, Helen Steensbæk Schrøder. En mulighed, der sjældent kommer igen.

- Vi forstår godt, at folk skal spare, så nu sætter vi priserne ned, så alle aalborggensere har råd til fed teater, oplyser hun og forklarer, at årsagen til tilbuddet også har en lidt trist baggrund.

- Lige nu sælger vi slet ikke så mange billetter, som vi gerne ville, selvom vi har virkelig gode forestillinger på programmet, og det er næsten ubærligt, hvis de ikke bliver set. Det er ikke nogen god forretning at sætte priserne ned, men vi vil hellere tjene få penge end ingen penge.

Der er varmegaranti, når Teater Nordkraft byder på Irish Coffee til forestillingerne.

Når nordjyderne skal spare, går det ud over kulturinstitutioner som Teater Nordkraft, der i kraft af krisen også har højere udgifter.

- Vi kan høre, at økonomien fylder meget for mange folk lige nu, så forhåbentlig kan dette tilbud gøre vinteren lidt lysere og varmere for en masse mennesker, håber Helen Steensbæk Schrøder og uddyber:

- Det er i krisetider som disse, at vi har ekstra meget brug for at mødes i teatersalen. Det er nu, vi har ekstrameget brug for, at kunsten skal sparke liv og inspiration ind i os, provokere os lidt, give os kræfter til at slås og fylde os med håb.

2for1 tilbud på Teater Nordkraft

  • Frem til 31. december kan du købe to billetter for én billets pris - både almindelige og ung-billetter.
  • Du kan købe så mange par af 2for1-billetter, som du vil, og tilbuddet gælder for billetter til alle de forestillinger, der spiller frem til 1. marts. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Årskortholdere kan sædvanligvis købe en ledsagerbillet til 107,50 kroner. Med 2for1-tilbuddet kan du som årskortholder booke én gratis ledsagerbillet pr. forestilling sammen med din årskortbillet, så længe tilbuddet kører.
  • Sædvanligvis koster teaterbilletter på Teater Nordkraft 205 kroner i løssalg og 100 kroner for unge under 25.
  • Et årskort for voksne koster 900 kroner og for unge 500 kroner. Med et årskort kan man se alt det teater, man vil på et år og se hver forestilling flere gange, hvis man har lyst.
  • Hele året rundt kan man købe gavekort til Teater Nordkraft på valgfrie beløb.

Annonceret indhold

Nyeste