Tobias Rahim udgiver i dag, torsdag 17. november, en digtsamling, der bærer titlen 'Drømmene maler virkeligheden'. 
Det sker

Tobias Rahim udgiver ny bog: Kan købes i Aalborg fra i dag

Bogen udkommer kun i et begrænset antal, så du skal skynde dig 

17. november 2022 kl. 18:05

AALBORG: Sidst Tobias Rahim gæstede Aalborg under The Tall Ships Races trak han omkring 50.000 mennesker. Han har uden tvivl en af de største kunstnere på den danske musikscene lige nu, og nu springer den storhittende, høje mand også ud som forfatter. 

I dag, torsdag 17. november, udgiver Tobias Rahim i samarbejde med Politikens Forlag nemlig den nye digtsamling, der bærer titlen 'Drømmene maler virkeligheden'. 

- Den her bog er på mange måder et skamløst værk. Men hvad er skam? Og er det ik’ meget fedt at være fri for? skriver Politikens Forlag om bogen på deres hjemmeside og tilføjer:

- Velkommen til Tobias Rahims første og måske sidste ’digtsamling’. Han har skrevet den, fordi han havde lyst.

En modig bog 

I en række stories på Instagram sætter Tobias Rahim flere ord på udgivelsen:

- Som nogen måske ved, har jeg altid gerne ville lave en ægte digtsamling med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller i en samtale, men som helt klart har berettigelse i verden. Jeg har postet noter her (på Instagram, red.) løbende på små sedler i noget tid. Og endelig har jeg samlet et fucking lille værk. En STOR bog, skriver Rahim og fortsætter:

- Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt, og jeg har ikke læst den igennem, efter den kom fra tryk.. for hehe.. det venter jeg lige med. Jeg kan ikke lige overskue, hvis der står nogle ting, jeg lykkeligt har glemt. Men hey, da jeg skrev de her digte, mente jeg det. Og der turde jeg sige det hele højt. At jeg er blevet bange siden, er mit eget problem. Ikke bogens. Bogen er modig.

Værket indeholder ikke kun digte, men også (letpåklædte) fotografier, der er taget af Petra Kleis og Noemi Kapusy.

Bogen kan købes fra i dag i blandt andet Bog & Idé og Salling. 

Annonceret indhold

Nyeste