Lone Rasmussen stiftede KarmaKlubben som et alternativ til det etablerede natteliv.
Det sker

Træt af Gadens kødmarked? Festklub indtager populær café

Der er godt nyt til dig, der er vild med dansefester

13. januar 2023 kl. 06:03

AALBORG: Øredøvende høj musik og spritstive mennesker.

Det er ingredienser, som de færreste i et etableret parforhold krydrer deres weekend med, har Lone Rasmussen observeret.

Men det at gå i byen behøver ikke handle om at finde en kæreste.

Derfor stiftede Lone Rasmussen for 14 år siden det landsdækkende koncept KarmaKlubben, der en gang hver måned holder lokale dansefester rundt omkring i landet.

KarmaKlubben har eksisteret i 14 år og holder fester i hele landet.

I Aalborg plejer festerne at blive holdt på AbZalon Event Factory i Vestbyen - men nu indleder KarmaKlubben det nye år med at holde en større fest på en af byens mest farverige caféer, nemlig Café Ulla Terkelsen London på Kastetvej 36.

Og det er allerede nu på lørdag, 14. januar, at du kan komme ud og vise dine bedste danse-moves.

- Vi holder vores store nytårsfest her, fordi det er et farverigt sted, som er lige i KarmaKlubbens ånd, fortæller Lone Rasmussen og uddyber:

- I det etablerede natteliv går der ofte for meget kødmarked i det, og det er som om, at når folk har fået en kæreste, så går de ikke mere i byen.

- Men alle kan være med i KarmaKlubben. Her handler det at gå i byen ikke nødvendigvis om at finde en kæreste.

Blandt andet derfor er der lagt stor vægt på at mikse stemningen, som du kender den fra bryllupper og runde fødselsdage, fortæller Lone om KarmaKlubbens store nytårsfest på lørdag.

Det betyder, at du blandt andet kan spise med fra klokken 17.30, og at dansegulvet åbner tidligere, end du ellers vil kunne opleve, hvis du tager i Jomfru Ane Gade - nemlig allerede fra klokken 20.00.

- Folk kan se frem til en aften i godt selskab med andre, der har lyst til at gå i byen for at danse, siger Lone Rasmussen.

Du finder billetter til nytårsfesten på Ulla Terkelsen på KarmaKlubbens hjemmeside.

Annonceret indhold

Nyeste